Skip to main content
  • dave clarke
  • 13.02.2013.

UES predstavlja Dave Clarkea

United Electronic Sound ponosno Vam predstavlja 23.veljače u Pogonu Jedinstvo svoju 27.epizodu u kojoj ponovno glavnu ulogu ima legendardni virtuoz, barun techno glazbe, Dave Clarke.

Naslovna foto

dave clarke

Dave svoju karijeru započinje sredinom osamdesetih kao hip-hop DJ, kasnije osnivanjem etikete Magnetic North Records prelazi u techno vode. Uz izvanredni glazbeni ukus i savršenu tehniku, proslavio se trilogijom singlova „Red“ s kojima osigurava samo mjesto na vrhu elektronske scene. Time ujedno učvrščuje svoj status najboljeg techno DJ-a i producenta.

Na samom događaju očekuje vas vrhunski sound system, video projekcije, posebna dekoracija prostora i, naravno, uz sve to odlična zabava.

Pogledajte kratki film o Dave Clarkeu i njegovom gostovanju na jednom od najvećih festivala, Tomorrowlandu. Dave otkriva ekskluzivne snimke sa svog putovanja, backstage atmosferu, interviewe i setove raznih renomiranih svjetskih DJ-a.

{youtube}5vtCjn2QMFg{/youtube}

Na UES-ovom partiju osim Dave Clarka će nastupiti domaći DJi Mr. DJ Dario, Pete Dux i  Shi Pe.

Early bird i standarne ulaznice za United Electronic Sound dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima (Tisak Media, Dancing Bear, Petrol, Dallas, Integral) i Transport Footwear dućanima (City Centar One, Importanne, Gajeva), te u online sustavu Entrio po cijeni od 60kn i 75kn. Ulaznice za VIP zonu iznose 150kn.

Ticket shop: https://bit.ly/uesentriotickets

Standardne ulaznice također možete nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima:
„Code Bar“ – Preradoviceva 2 (Zagreb)
„Oups!“ – Frizerski internet studio / Martićeva 71 (Zagreb)
„Step“ – Caffe Bar / Dankovečka 1a (Zagreb)
„Maradona“ – Smart Shop / Tkalčićeva 12 (Zagreb)

Za dvoje sretnika imamo nagradne ulaznice za nastup Dave Clarka u Zagrebu ukoliko u nastavku na članak napišete s kojom bi pop pjevačicom Clarke surađivao da je znao da je tako fleksibilna?

Dobitnike objavljujemo dan prije partija?Sretno!

{youtube}J9ly55gcZG8{/youtube}

sonus 2
sea star mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju