Skip to main content
  • tiesto
  • 13.02.2013.

Velika godina za Tiesta

Kad je u pitanju Tiëstova karijera i sve što se vrti oko nje često se spominju superlativi i velike brojke. Tiësto kaže da voli činiti velike stvari, a još veće planira za 2013.

Naslovna foto

tiesto

Volim raditi velike stvari, a da bi ih uspio učiniti velikima potrebni su mi veliki igrači i uigran tim koji će mi pomoći u ostvarenju planova“ – izjavio je Tiësto za Billboard te dodao da je promijenio menadžment te da ove godine izdaje novi album.

Njegov novi menadžer Coran Capshaw iz organizacije Red Light, jedan je od najutjecajnih ljudi u svjetskoj glazbenoj industriji i osoba za koju Tiësto vjeruje da će njegovu karijeru podići na još veću razinu.
{youtube}l8rTNxNuufo{/youtube}

Osim što je angažirao novog menadžera nizozemski DJ suprestar ove će godine izdati novi studijski album, prvi nakon “Kaleidoscopea” izdanog još 2009.

"Napokon sam ove zime imao dovoljno vremena za studio i produciranje nove glazbe, u sljedećih par mjeseci očekujte puno novih izdanja“ – izjavio je Tiesto.

Što se turneje tiče, nastavlja s drugom Club Life College Tour s kojom starta sutra u New Yorku i završava 9. ožujka u Salt Lake Cityju u Utahu. Za razliku od prethodne ova turneja je još veća, s većom produkcijom i posjetom.

2013. je stoga Tiestova godina u kojima se nadamo da će zadovoljiti svoje megalomanske apetite.

tiesto

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk