Skip to main content
  • boogaloo
  • 3.05.2012.

Vodimo vas na Future Sound of Zagreb

Nakon pet godina stanke, jubilarni, 10. po redu Future Sound of Zagreb ponovno se vraća na elektronsku party scenu kao dvodnevni festival.

Piše: 

Naslovna foto

boogaloo

FSOZ počinje već sutra 4.svibnja ( PsyGoaTrance night) i 5.svibnja ( "All Stars Night") u zagrebačkom klubu Boogaloo. FSOZ će i ovog puta ponuditi različite glazbene stilove elektronske glazbe koju će prezentirati čak 20 zagrebačkih DJ-a svih generacija. Po prvi put ovogodišnji FSOZ pruža priliku i dvojici manje afirmiranih DJ-a ( DJ Huby i DJ Nitevision) a koje je odabrao stručni FSOZ DJ žiri nakon završenog natjecanja na koji se prijavilo čak njih 24. Službeni FSOZ after party pod imenom "After Sound of Zagreb" započinje u nedjelju 6.05.12 od 06h u zagrebačkom klubu Groove u samom centru grada, a nastupit će tri Robi Sliva, Nikola Fuchkar i Tom Bug!

{youtube}2j4eByyXS5k{/youtube}

Prvi, danas već legendarni FSOZ, održan je u povodu jubilarne 200. TV emisije TOP DJ MAG 21.6.1999. u Bestu na tri floora ispred 4.000 posjetitelja. Kako bi dobili besplatan upad potrebno je da nam odgovorite na pitanje: Tko je od inozemnih zvijezda osim Ian Pooleya nastupio na prvom FSOZ-u 1999. U Bestu?

Dijelimo 3×2 ulaznice za subotu, svoje odgovore ostavite u komentaru na članak. Sretne dobitnike odabiremo nasumičnim odabirom ( likeovi idu u prilog ) i objavljujemo u subotu u popodnevnim satima.

PETAK 4.5.2012 / FSOZ Opening Night:

 "PSYchedelic Final 4" with:
● Ganesh
● Koorie
● M-Run LIVE
● Stevo

Ulaz 30 kn

SUBOTA 5.5.2012 "All Stars Night"

FLOOR 1:
● Ivica Petak
● Astralis Dj-s : Ludvig & Go Cut
● Mr. Dj Dario
● Petar Dundov

FLOOR 2:
● Huby/ FSOZ DJ Contest Winner/
● Frx
● Mary
● Cet
● E Jay Maminho

FLOOR 3:
● Nitevision /FSOZ DJ Contest Runner-Up/
● Pete Dux
● Zero
● Teo Harouda
● Zoky
● Wyrus

Ulaz 70 kn

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk