Skip to main content
  • paul kalkbrenner
  • 3.05.2012.

Vikend preporuka – Kalkbrenner u Ambasadi Gavioli

Paul Kalkbrenner premijerno nastupa ove subote u Ambasadi Gavioli, a mi za sve vas koji bi rado bili dio tog događaja imamo osiguran i prijevoz.

Piše: 

Naslovna foto

paul kalkbrenner

O Kalkbrenneru smo već puno toga rekli, ostalo je par mjesta u našem party busu pa detalje provjerite ovdje. Još ćemo samo napomenuti da uz Kalkbrennera u Ambasadi Gavioli nastupaju i Dejan Miličević, Alex Cvetkov, Aneuria, F. Sonik i Tomy Declerque. 

Što se Hrvatske tiče središnji događaj je 10. obljetnica i povratak kultnog zagrebačkog partija Future Sound of Zagreb za koji je u tijeku nagradna igra, a održat će se dva dana, 4. i 5. svibnja u klubu Boogaloo, nastupit će 20 zagrebačkih DJ-eva svih generacija, a u nedjelju je organiziran i službeni after party u klubu Groove.

Petak vas dalje vodi u Sirup na premijerni nastup Boddike koji pušta fuziju dubstepa, housea i techna, koja još ni nema službeni naziv pa bi svakako vrijedilo istražiti taj novi zvuk, dok će Aleksander Kowalski uz Rijeku i Dubrovnik ovaj petak nastupiti i u splitskoj Jungli. U Splitu u Imperiumu će se odigrati Erasmus party koji potiče mobilnost studenata diljem Europe, stvara nova prijateljstva i ljubavi, a uz više temperature i ljubav misli nekako vuku i na erotiku u zraku, koju je moguće pronaći i u dubstepu na novom programu Dubstep Erotika u zagrebačkoj Mediki.

{youtube}SZ9wPMERY1U{/youtube}

Thomas Gold iz Njemačke je u Mansionu, a DJ Moffous otvara sezonu nadolazećih partija na Ibizi u Sky klubu u Rijeci. Cayetano iz Grčke i Slovenac JK Soul su u Zadru te dan nakon u Makarskoj. U Mostaru su Edy C, Dex, Alen Milivojević i Miss Slave, a u slovenskim klubovima pretežno njihovi domaći Dj-i uz gostovanje Monolake i The Fielda iz Njemačke u Kinu Šiška.

Ako u subotu ne odaberete Kalkbrennera u Ambasadi ili FSOZ u Boogaloou, uputili bi vas na 12 godišnjicu Bitchblank programa u Lazaretima s Aleksanderom Kowalskim ili pak u Ljubljanu na Outlook i Seasplash launch party s Killawattom iz Velike Britanije u glavnoj ulozi.

{soundcloud}https://soundcloud.com/damagemusicberlin/alexander-kowalski-crossing-1{/soundcloud}

Ako ste za intimnije zabave izbor je ovog vikenda diljem Hrvatske vrlo korektan pa si odaberite nešto iz našeg kalendara.

Odmorili ste se utorak, osvrnuli kroz protekla dva dana i već je došao vikend. Za veselje uz dobru glazbu i ekipu vam dodatan razlog i ne treba!

 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk