Skip to main content
  • Barbara Tucker
  • 4.06.2012.

Barbara Tucker otvara sezonu u Lighthouseu

Prvo ljetno izdanje LMC music festivala na najveću open air pozornicu u Istri donosi strast vladarice dance floora Barbare Tucker.

Piše: 

Naslovna foto

Barbara Tucker

U petak, 8. lipnja, na čarobno putovanje kroz svoje svima dobro znane hitove obogaćene neponovljivim scenskim nastupom, sve posjetitelje Lighthouse Music Cluba u Vodnjanu odvest će svojim očaravajućim glasom i fenomenalnim performansima Barbara Tucker.

Već više od 20 godina intenzivnim izvedbama ova svjetski priznata diva dance glazbe duh ljubavi odašilje s pozornice na plesni podij, a ritmovi njenih pjesama prožimaju tijelo dobrim vibracijama.

{youtube}8SSc8RnbB_4{/youtube}

Unatoč činjenici da nosi titulu kraljice house glazbe, Barbara nije samo umjetnica. Ona je i spisateljica, aktivistica, stilistica, vlasnica branda. Nastupala je na svim kontinentima, surađivala s najeminentnijim glazbenicima, a svoje obožavatelje i dan danas iznenađuje jedinstvenim nastupima koji su obilježeni optimizmom i inspiracijom. Svi oni koji su već imali prilike poslušati njene hitove uživo, s pravom govore da Barbara dira dušu svojim čudesnim vokalom i vjerom u ljubav koju tako vješto prenosi na okolinu.

Cijena ulaznice za ovaj event je 50kn.

sonus 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju