Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Beck’sperience publika oduševila Laurenta Garniera!

Ponedjeljak, 09 Studeni 2009
BECK’SPERIENCE „Tales Of a Kleptomaniac Tour“ ispunio je veliku salu Doma omladine do posljednjeg mjesta ljubiteljima vrhunskog svetskog DJ-inga.
Već oko 22 sata na scenu je izašao DJ Brka, koji je, zajedno sa DJ Nikolorom, zagrijao publiku i pripremio teren za nastup jednog od najboljih i najpopularnijih DJa. Točno pola sata nakon ponoći uz ovacije, na scenu je izašao Laurent Garnier koji je dvosatnim nastupom sa svojim bendom, pokazao vještinu da u svoje setove uvede sve relevantne stilove plesne i klupske muzike.  Ploveći lagodno kroz house, techno, dubstep, hip hop i jazz demonstrirao je neiscrpnu energiju iskrenog ljubitelja muzike ujedno upoznajući domaću publiku sa pjesmama sa novog albuma „Tales Of a Kleptomaniac“.

Oduševljenje beogradskom publikom, navelo je Garniera da se vrati na binu i svoje fanove nagradi sa još pola sata dobrog zvuka: „Beogradska publika na festivalu je nevjerovatna, mogu slobodno reći jedna od najboljih u Europi. Divan je osjećaj kada na sceni osjetite da publika zna muziku. Večeras smo svirali pjesme sa novog albuma i publika ih je već znala, što je rijetkost. Mislim da je beogradska publika veoma educirana zbog čega imam želju da dođem ponovo!“, izjavio je Laurent Garnier nakon nastupa.