Skip to main content
  • 13.08.2018.

Fresh Wave u Banja Luci – regija ima novog festivalskog giganta

Ovogodišnji Fresh Wave Festival posjetio je rekordan broj posjetitelja kojima se na četiri festivalske bine predstavio i rekordan broj izvođača.

Piše: 


Tijekom tri festivalska dana 7. izdanja Nektar Fresh Wave Festivala zabilježen je rekordan broj posjetitelja iz više od 30 zemalja, a na Main, Massive, Energy i Magic Garden bini predstavilo se više od 80 izvođača. Najisčekivaniji nastupi bili su oni rezervirani za najveće zvijezde festivala na najvećoj festivalskoj Main bini.

Julian Jeweil, Monika Kruse, Mladen Tomić pa potom drugu večer uz Sandera Van Doorna i Offenbach do nastupa prve zvijezde festivala Borisa Brejche nizali su se setovi elektroničke muzike koji nikoga nisu ostavljali ravnodušnim, a pogotovo ne ovogodišnju publiku festivala koja je stvorila gotovo vanzemaljski dobru atmosferu i objeručke prigrlila svemir, koji je u tri festivalska dana iznad tvrđave Kastel bio obojen bojama Fresh Wave Festivala!

Publika je uživala i na Massive bini gdje su nastupali DJ Woodie, LTJ Bukem, Edo Majka, Who See, Straight Jackin, Irie FM i drugi, a iskonski underground zvuk dominirao je Energy binom na kojoj su se publici izneđu ostalih predstavili DJ Boris, Oxia, Joma Maja, Siniša Tamamović i Marko Vuković.

Posebna delikatesa ili bolje reći srce ovogodišnjeg izdanja Nektar Fresh Wave festivala bila je Magic Garden bina na kojoj je uz spektakularno buđenje nedjeljnog dana i sjajan nastup Nebs Jack-a pred velikim brojem posjetitelja, 12. kolovoza, točno u podne spustila zavjesa na do sada najposjećenije izdanje Nektar Fresh Wave Festivala u Banja Luci!

sonus 2
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju