Skip to main content
  • 1.08.2023.

Neodoljivim glazbenim ritmovima svjetskih DJ zvijezda počeo Zadar Sunset festival

Spektakularnim nastupima DJ zvijezda Paca Osune i Stacey Pullena počelo je treće izdanje Zadar Sunset festivala

Piše: 

Neodoljivim glazbenim ritmovima svjetskih DJ zvijezda, spektakularnim zalaskom sunca i čarobnim pogledom na Jadransko more započelo je treće izdanje Zadar Sunset festivala.

Na veliku pozornicu na Pozdravu Suncu pravu glazbenu poslasticu donijeli su talentirani španjolski DJ i producent  Paco Osuna i američki techno majstor Stacey Pullen koji su vrhunskom kombinacijom techno i house glazbe te dinamičnih ritmova i hipnotičnih melodija obilježili prvu festivalsku večer i bez daha ostavili više od dvije tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta. Zabavu su upotpunile domaće snage Aldo Morro i Mony, koji su službenim after partijem na najbolji mogući način najavili nastavak party čarolije.

Zabava na Zadar Sunset festivalu se nastavlja večeras kada će na velikoj custom made pozornici nastupiti nizozemski majstor Joris Voorn, poznat po svojoj virtuoznosti za miksetom. Njegov najnoviji hit "Ryo" osvojio je srca obožavatelja diljem svijeta, a bez sumnje će i publiku u Hrvatskoj.

Strast prema house glazbi na plesni podij prenijet će talijanski DJ i producent Flashmob. Nedavno je objavio novi singl "No Hurry" koji je osvojio radijske postaje i klubove diljem svijeta. Njegovi zarazni ritmovi i hitovi u Zadru će stvoriti pravu plesnu atmosferu. Uz ove svjetske zvijezde, posjetitelje će večeras zabavljati i Armando te domaće snage Pablo Panda B2B Yakka.

Posljednji festivalski dan, srijeda, 2. kolovoza rezervirana je za nastupe Grammyjem nagrađenog umjetnika  Roger Sancheza i jednog od najcjenjenijih producenata i DJ-eva u industriji  Mark Knighta. Pozornicu će zagrijati i domaći DJ Pablo Panda.

Zadar Sunset Festival održava se u organizaciji BSH Events, Selected Croatia iz Zadra, a uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra. Ulaznice za Zadar Sunset Festival mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Video isječke s prve večeri pogledajte na našem Instagramu

 

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.