Skip to main content
  • 1.08.2023.

Future Scope se vraća na Jarun! Dolaze Oxia i Valentino Kanzyani

Jedan od najdugovječnijih hrvatskih klupskih programa Future Scope najavljuje bogatu jesensku sezonu uz primamljiva elektronička imena sa svjetske, ali i regionalne scene

Piše: 

Nakon ljetne pauze, Future Scope se vraća u Zagreb

Zagrebačko jezero Jarun, 9. rujna postaje plesni podij pod zvjezdanim nebom uz Oxia, Valentina Kanzyanija, Una Andreu, DJ Jocka, Shipu i Neroa.

Francuski maestro Oxia se još jednom vraća u Hrvatsku, nešto ranije ovog ljeta je nastupio u antičkom kamenolomu Cave Romane. Tijekom svoje dugogodišnje karijere Oxia se prometnuo u jednog od najcjenjenijih francuskih DJ-eva i producenata. Tvorac je bezvremenskog hita “Domino”, a svojim minimalističkim tech-house zvukom je osvojio plesne podije diljem svijeta.

Valentino Kanzyani je na sceni aktivan od 90-ih te je jedan od najvažnijih aktera slovenske elektroničke scene. Uz svog sunarodnjaka Umeka, Sloveniju je pozicionirao visoko na svjetskog glazbenoj mapi, a karijeru mu je posebno obilježila rezidencija u kultnoj Ambasadi Gavioli. Za njegovu glazbu se kaže da “stari kao dobro vino”.

 

Uz glavne goste na Jarunu će nastupiti i Una Andrea s kojom će se zagrebačka publika upoznati. Srpska DJ-ica postala je jedno od rastućih imena koja se proslavila u malim klubovima, ali i na festivalima. Postavu izvođača zaključuju dobro poznati Future Scope rezidenti – DJ Jock, Shipe i Neroa.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope Open Air w. OXIA & VALENTINO KANZYANI | jezero Jarun | 09.09.2023.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk