Skip to main content
  • 7.08.2023.

Ovako je Kurd Maverick na flooru u Dubrovniku izvukao zadnje atome snage

Nakon početka tjedna, s nastupom britanskog dua Solardo, Culture Club Revelin vikend je započeo gostovanjem njemačkog house producenta Kurda Mavericka

Piše: 

Klub je već u ponoć bio pun, a zagrijavanje je bilo uz DANCElectric i vrhunske obrade hitova poput ,,Do It To It” i ,,In The Air Tonight” Phila Collinsa. Energičan set trajao je do 1.30 kada je klasik ,,Music is the Answer“ bio savršen uvod za Maverickov set.

Headliner večeri, partijanere je rasplesao kombiniranjem različitih žanrova. Početak uz tech-house s latinskim elementima do kraja nastupa razvio se u tvrđi groove koji će Revelin dugo pamtiti. Tijekom seta puštao je obrade hitova ,,Love Tonight“, ,,Pump Up The Jam“ i ,,Freed From Desire“.

Vrhunac večeri zasigurno je bio ,,Gimme Gimme Gimme“ tijekom kojeg je publika ostavila i zadnje atome snage i plesala do ranog jutra. No, zabava u petak bila je samo početak programa kojeg je Culture Club Revelin pripremio za kolovoz.

U ponedjeljak dolazi Fedde Le Grand, sredina kolovoza bit će obilježena house večerima kada dođu Dombresky i Mark Knight, a 21. kolovoza na rasporedu je John Summit, jedan od trenutno najtraženijih DJ-eva.

paul 1 desktop
sonus 1
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
sonus 1
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin