Skip to main content
  • 7.08.2023.

Koprivnički bend LoM osvojio drugo mjesto na Demofestu u Banjoj Luci

Koprivnički bend je početkom godine predstavio debitantski album u kojem su spojili rock, elektroniku, drum ‘n’ bass i etno

Piše: 

Pet godina od ideje, tri godine od osnutka, šest mjeseci od izdanja albuma prvijenca koprivnički LoM je jednoglasnom odlukom žirija osvojio 2. mjesto na Demofestu, najvećem festivalu demo bendova u regiji.

Nakon nastupa na prvoj polufinalnoj večeri LoM dobiva izuzetno pozitivne kritike i reakcije publike koje su bile vidljive i na samom nastupu benda. Kombinacija žanrova koje LoM vješto interpretira doprinijele su upravo ovakvom ishodu i interesu publike, žirija te drugih predstavnika glazbene industrije iz regije koji su pokazali interes za suradnju s bendom.

Uslijed izrazito nepovoljnih i turbulentnih vremenskih uvjeta u čitavoj regiji za vrijeme festivala,LoM kao i ostali demo bendovi nisu nastupili u finalu te je odluka žirija o pobjednicima bila temeljena na prve dvije polufinalne večeri.

„Bila nam je izrazita čast dijeliti pozornicu s ostalim demo bendovima koji su svi redom zaslužili biti na ovom događaju te nam je izrazito žao zbog nastale situacije u kojoj su se neki osjećali zakinuto. Čestitamo svima i veselimo se svoju glazbu predstaviti i široj publici. “ komentiraju iz benda

Osim što ih je publika mogla čuti na Demofestu te poslušati njihov debitantski album, trake koprivničkog benda LoM su našla svoje mjesto i u radijskom eteru. Popularni Bubanj&Bass ih je među prvima zavrtio te predstavio svojoj publici ljubitelja bass kulture.

Inače, Bubanj&Bass je emisija posvećena drum ‘n’ bass glazbi, kroz koju voditelj, producent i začetnik emisije, Dragan Franc Srdoč akaDJ FrenkyBoy donosi najave, nova izdanja i specijalna izdanja glazbe regionalnih i svjetski prepoznatih umjetnika i izvođača.

Bubanj & Bass je nedavno završio svoju treću sezonu emitiranja, a u novoj četvrtoj sezoni koja kreće na jesen, emisiju će se moći slušati i na splitskom Radio Kampusu (104.1 Mhz) od 6. listopada, uz već dobro poznate domaćine Radio808 i Radio Roža. Sve detalje o Bubanj&Bass možete provjeriti na društvenim mrežama emisije.

schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop