Skip to main content
  • 18.12.2023.

Rezime vikenda: Du’Art, Dennis Cruz, Ellen Allien, Mendel…

Još jedan rasplesani vikend je iza nas. Atmosferu s plesnih podija iz Hrvatske i regije provjerite u nastavku.

Piše: 

Portugalski mezimac zagrebačke publike Du’Art se još jednom vratio u Boogaloo i to na posljednje Future Scope tanzanje prije novogodišnjeg dočeka. Uz portugalskog DJ-a su još svirali Dexon, Gumja i Shipe.

Vikend u Zagrebu je bio obilježen i s velikom proslavom desete sezone BSH events koju je predvodio Dennis Cruz s dvije svrike – u Boćarskom domu te u tornju na vrhu Sljemena.

U zagrebačkom klubu Želježničar kolektiv Forestation je pripremio Trainstation vol 3. plesnjak uz Yantara, Ama Haija, Protisa, Simia te Zdenu.

Atlantida je obavila svoj posljednji duboki zaron uz Einfakinna, Danijela Turka i Viktora. ove godine u Podmornici zagrebačkog Muzeja Katran.

Mimal Sound Zagreb se još jednom vratio u Depo klub, ovog puta u postavi s Anom Antonovom, Amadunom, Mozerom, Spinnskijem i Slishom.

Splitski klub Otium je preuzeo Adriatic Social Club te su proteklog vikenda iz amsterdama doveli Mendela.

Vikend u riječkoj Crkvi je obilježen s Plastika večeri u kojoj su se vrtili isključivo vinyli u režiji DJ Prega, DJ Ogija, Hercega, Makaruna, Senkica i Spliffyja.

Riječki Nemo Klub je u petak plesao u ritmovima Tea Fantazije i njegove Diskolade.

Dubrovački Culture Club Revelin je u Božićnom duhu te su za vikend plesali uz rezidente DJ Speeda i Alex-G-a.

U Beogradu, Hangar je preuzela ekipa Hear It. Feel It. Move It. koji su doveli Ellen Allien uz koju su još zasvirali Micyvid x Ivv.lmtd, Alexandar Ivković & Mihajlo te Shaleen.

Novosadski klub Tunnel je u u petak ugostio Andrewa Meller za kojeg je teren pripremio Vahicabi, dok je u subotu all night long za pultom bio Kristijan Molnar.

sonus 2
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju