Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Rezime vikenda: Illusions x One Drop, Kosheen, After Affair, Charlie Sparks, Priku…

Prosinac ispunjen elektroničkim programima diljem Hrvatske i regije se zakuhtava. Kako se plesalo proteklog vikenda, provjerite u nastavku.

Piše: 

Na velikoj pozornici zagrebačkog Boogalooa je nastupila britanske ikone elektroničke glazbe Kosheen. Prije i poslje britanskog benda je svirao iskusni DJ Krnya.

Zagrebački Peti Kupe je za vikend ugostio Illusions, koji su pripremili Croatia Showcase s Outcomeom, Coeusom i Nexijem.

U Dva Osam na zagrebačkom Jabukovcu se odvila još jedna Art & Strategy večer w/ Mary, kojem se ovog puta pridružio gost Sven Harambašič.

Američki DJ s berlinskom adresom, Clovis je gostovao u zagrebačkom Depo klubu na Unfold Series večeri gdje su ga za pultom dočekali Spinnski i Mozer.

Free BPM i Raveyard su udružili snage te su preuzeli zagrebački Klub Želježničar s zvukovim hard techna u režiji M.ACKE, BÖGŒB i JEGABIGA.

U zagrebačkom Mastersu se održao novi opušteni Miniwal plesnjak uz Heryju i Matu Čeka.

Kolektiv godine, prema nagradi Ambasador, Greenlight Collective je preuzeo riječki Pogon Kulture u kojeg su doveli švedskog DJ-a Per Hammara.

Nemo Klub je bio domaćin četvrtog izdanja Makijato večeri koja je ovog puta u Rijeku dovela Iliju Rudmana.

Pulski klub Kotač je proslavio šest godina rada uz KaliBal&Kudikamo? te Teddy-Leea i DMT-a.

Ljubljanski klub K4 je u petak ugostio Forestdelic Records, a u subotu rumunjskog DJ-a Priku.

Priku je ovog vikenda nastupio i u novosadskom klubu Tunnel na proslavi njihovog 9. rođendana.

Beogradski Hangar je preuzela ekipa Music Reactionsa još jednom. Ovog puta su doveli Charlie Sparksa, Lee Ann Roberts, Acora i Katalinu.

U beogradskom Kultu se održao prvi YU-NITED događaj sezone, a u goste su stigli After Affair.

Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom