Skip to main content

15 godina slavi Future Sound of Zagreb

Ovogodišnji FSOZ slavi svoj jubilarni 15-i rođendan i tim povodom očekuje vas jedan posve novi, glazbeno atraktivni, stilski raznovrsni domaći klupski festival koji okuplja najbolje zagrebačke DJ-e i producente elektronske glazbe.

Piše: 


FSOZ 2014 održat će se kao dvodnevni vikend festival 10. i 11. listopada po prvi puta istovremeno u tri kluba: Depo, Shock Show Industry i Museum, a koji se svi nalaze u prostoru bivše tvornice Katran (radnička cesta 27)

Prvi dan festivala koji će se održati u Depo klubu pod imenom "New Talent Opening Night" FSOZ s ponosom predstavlja najmlađu generaciju DJ-a čije vrijeme tek dolazi, pet "novih talenata" zagrebačke elektronske klupske scene a to su redom : Frenki, Teychee, Dijana Kober, Pillsman i Leon B.

Drugi dan festivala predstavit će u tri kluba istovremeno na čak 5 floor-ova, 25 poznatih zagrebačkih DJ-a koji svojim imenima, reputacijom i iskustvom garantiraju vrhunski glazbeni program te zabavu i ples do ranih jutarnjih sati. U Depo klubu sviraju Cet, Mary, Kiki, Mr.DJ Dario, Damir Ludvig. Samo 50 m dalje u klubu Shock Show Industry sprema se tech, deep house program koji će nam prezentirati Damir Pushkar, Tom Bug, Blacksoul, Drop Dopers, Ivica Petak.

U istom klubu na techno flooru sviraju Mad as Hatter, Blurix LT, F.O.R.M Live, Teo Harouda, Fabian Jakopetz. Za ljubitelje psy trance glazbe gostuju Psilocybian, Twisted Twins, Pila, Stevo, Zmayo. U svoj program FSOZ vraća bass glazbu koja i u svijetu a i kod nas iz godine u godinu ima sve više fanova. Bass floor je u klubu Museum, a izvođači su: 207 // DMT // Kodin // Funk Guru // Phillipe //. U nedjelju 12.10.2014 od 06h u Depo klubu započinje After na kojem će nastupiti Grga aka Toxic (poslušajte podcast), a za pultom će mu se pridružiti Matya.

Prvi danas već legendarni FSOZ festival održan je u povodu emitiranja jubilarne 200-te emisije hrvatske televizije TOP DJ MAG 21.6.1999 u starom Bestu na 3 floora pred 4000 posjetitelja. Bio je to veliki i nezaboravni spektakl na kojem su nastupili tada najbolji zagrebački dj-i uz nekoliko poznatih stranih gostiju (Mark Spoon, Ian Pooley)… Osnovni cilj i koncept ovog klupskog festivala uvijek je bio jedanput godišnje na jednom mjestu okupiti najbolje zagrebačke dj-e i producente, prezentirati različite aktualne elektronske glazbene stilove i promovirati domaću underground elektronsku glazbu i kulturu u najširem značenju te riječi.

Nagrađujemo: 3×1 upad za petak, i 3×1 upad za subotu.. u FB komentaru napišite barem jednog DJa zbog kojeg dolazite na ovaj party i dan za koji želite kartu, te pozovite prijatelje da lajkaju Vaš komentar. U slučaju više točnih odgovora, nagrade dobivaju oni sa većim brojem lajkova. Dobitnike objavljujemo u petak do 14h.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2