Skip to main content
  • alt
  • 9.12.2014.

Britanka Rebekah u DEPO klubu

Ovoga petka, 12.prosinca među naše najdraže party zidove u DEPO klub stiže dama britanskog techna, Rebekah.

 
Čini se da joj je odrastanje u BIrminghamu u vrijeme održavanja kultnih Atomic Jam i House of God partija uveike koristilo u glazbenom obrazovanju i ova mlada žena je odlučila glazbu učiniti svojim životom. 

 


Stajala je iza pulteva posvuda: Berghain, Tresor, Cocorico, Fabric, Awakenings, Tomorrowland, Studio 80, a sada dolazi i u zagrebački DEPO. Od Rebekah možete čuti oba svijeta, i regresiju u tvrdi zvuk 90-ih kao i nešto moderniju vlastitu verziju dubljeg i emotivnijeg techno zvuka.

alt

 
Gotovo polovina izdanja izašla je na njemačkom CLR labelu na koji je sa svojim MInd Sets uvela novi format. Sastoji se od mixa u trajanju od sat i pol nakon kojeg su uslijedila dva EP-ja. Na ova dva potonja izdanja našla se zanimljiva lista kvalitetnih techno traka DJ-a i producenata od kojih probire samo najbolje za svoje setove, ali sam mix je pokazao ponešto eksperimentalniju stranu glazbenog spektra.


 
Trake su neobične, efemerni zvukovi koje ćete jednako lako slušati kod kuće dok provodite kvalitetno vrijeme sami sa sobom kao i na flooru kluba. Upravo ovaj aspekt CLR labela koji svojim umjetnicima omogućuje eksperiment, istraživanje i pomicanje vlastitih granica omogučuje glazbeniku rast, konstantno održavaje kvalitete i osobni dodir u svemu što rade, a kako to radi Rebekah provjerite u petak od desetke. Dami će se za pultom pridružiti i kavaliri Chova, Teo Harouda i F.O.R.M.live.

alt

 
Kako ne biste morali odriješiti kesu sa 40 kn prije i 60 nakon što se kočija pretvori u bundevu dijelimo vam 2×1 kartu. Samo jedan osmjeh u komentaru bit će dovoljan i naš eci peci pec prst bira pobjednika u petak u podne. Sretno i uživajte u ostatku utorka dragi naši.
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2