Skip to main content
  • paul van dyk
  • 11.07.2012.

Megazvijezde u špici sezone u Dubrovniku

Paul van Dyk je otkazao svoje prethodne nastupe zbog neodgodive operacije, ali zato je potvrdio nastup u Dubrovniku o kojem je i Axwell čuo sve najbolje pa se pridružuje seriji zvijezdanih gostovanja u Culture Club Revelinu.

Naslovna foto

paul van dyk

Iako sezona još uvijek nije na svom vrhuncu, u dubrovačkom klubu Revelin toliko se užarila nakon nastupa Jamesa Zabiele, Fatboy Slima i Martin Solveiga da im ne preostaje ništa drugo nego nastaviti u istom stilu. Paul van Dyk nastupa u petak 20.7., a nakon njega nastup je u četvrtak potvrdio 26.7. i Axwell.

Osim što se je nastup Paul van Dyka jedan od najatraktivnijih ovog ljeta njegovi brojni fanovi imaju se čemu i veseliti. Van Dyk je ove godine izdao svoj šesti album u karijeri „Evolution“ pa ga sad nakon američke promocije ima priliku čuti i ovaj dio Europe. S tog albuma promovira i pjesmu „Ocean“ prigodnu za Jadran i morski ugođaj. Uostalom s razlogom ovaj DJ i producent traje na vrhu toliko godina i dominira ljestvicama najizvođenijih dance hitova, a njegova kreativnost od prvog trena kad je nastupio u berlinskom Tresoru  i publika koja ga obožava motivacija su mu da na svakom nastupu daje svoj maksimum stoga ne sumnjamo da će tako biti i u Revelinu.

{youtube}cvaMvsG9kuE{/youtube}

Axwell je čest gost ljetnijh partija na hrvatskoj obali, a sad kad su iza njega nastupi unutar grupe Swedish House Mafia, ima još više vremena posvetiti se svojoj publici i glazbi koju radi, a i tako ga se tretiralo kao napopularnijeg člana švedskog trojca. Axwell je ove godine u veljači nastupio zajedno s ostatkom Swedish House Mafie u Madison Square Gardenu, u legendarnoj rock areni Milton Keynes Bowl pa će dio tog iskustva prenijeti i publici u Dubrovniku.

{youtube}Wc_OI-aG8bo{/youtube}

Da ne duljimo, nagradna igra je opet u igri! Ovaj put dvostruka. Dakle za oba nastupa imamo 2×1 ulaznicu. U komentaru na članak napišite koga želite slušati/vidjeti od ova dva izvođača i zašto?Likeovi vam idu u prilog, dobitnike izvlačimo sljedeći tjedan. Start!

20.7. – Paul Van Dyk (ulaznice: 149 kn/199 kn)
26.7. – Axwell (ulaznice: 99 kn/149 kn)

Više o kupovini ulaznica saznajte na službenoj stranici kluba i preko prodajnih mjesta na gigstix.com.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2