Skip to main content

Nagrađujemo za Du’ArT u Boogaloo klubu

Jedan od najpoznatijih portugalskih DJ-a iz Kne’Deep agencije – Du’ArT, ove subote dolazi u zagrebački Boogaloo klub.

Piše: 

Naslovna foto

10 godina Klubske Scene


Zagrebački Boogaloo klub i matična organizacija Future Scope, ne prestaje sa dovođenjem zanimljivih gostovanja pa tako u subotu, 28. siječnja, iz Portugala dolazi Du’ArT, pravim imenom Duarte Silva, koji je svoju karijeru započeo 2005. godine i u vrlo kratkom vremenu postao jedan od najtraženijih DJ-a svoje domovine zahvaljujući neprikosnovenom tehnikom na 3 gramofona i jedinstvenim talentom.
{youtube}2Ji7Tjb0HFE{/youtube}

Odrastajući uz imena kao što su DJ Rush, Carl Cox, Dave Clarke i Umek, definirat će kroz godine zvuk Du’ArTa koji je do dan danas ostao vjeran starome techno zvuku. 2009-e Du’ArTu se ispunjava životni san, potpisuje za agenciju DJ Rusha Kneep Deep i odrađuje s njime nekoliko turneja po svijetu. Od onda, Du’ArT je nezaustavljiv i niže nastupe po klubovima u cijelome svijetu te velikim festivalima kao što su Awakenings, Monegros, Tommorowland i Dance Valley. Osim kao DJ, Du’ArT je i aktivan producent izdajući svoju glazbu na labelovima Naked Lunch, Onh.Cet i Sub Cult.
{youtube}JPVteICh8BU{/youtube}

Uz glavnoga gosta nastupat će i domaćin ShiPe te mladi dvojac Domagoj Radas i Limex. Početak je u 23 sata uz ulaz od 40kn do 1 sat iza ponoći te 60kn nakon.

KS i Boogaloo nagrađuju!
U komentaru ispod članka napiši odakle dolazi glavni gost partija. Dvoje ćemo nagraditi metodom slučajnog odabira i dobitnike objaviti u sub do 14h.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2