Skip to main content

Imperium Brunch se još jednom vraća u Stari grad Sokolac, ovog puta s Du’Artom

Jedan od najočuvanijih starih gradova na našim prostorima još jednom će postati plesni podij za ljubitelje elektroničke glazbe

Piše: 


Nacionalni spomenik Bosne i Hercegovine, Stari grad Sokolac će po treći put ugostiti Imperium Brunch koji ovog puta dovodi portugalsku techno zvijezdu Du’ArT, dok mu podršku pruža tim Soundkeepers. Tvrđava iznad Bihaća pretvoriti će se u elektronički dvorac smješten u bajkovitoj šumi na vrhu brdašca, 24. lipnja u terminu zalaska sunca.

Gotovo dva desetljeća Du’ArT je aktivan na elektroničkoj sceni, a svoju glazbenu karijeru je započeo u rodnom Portugalu 2006. Kroz svega nekoliko godina, njegov talent i glazbeni odabiri su prerasli Portugal te je u 2009. svoje ime postavio na svim važnim techno festivalima i klubova diljem svijeta. Od festivala kao što su  Awakenings, Tomorrowland, Dance Valley pa sve do klubova poput Tresora, Fabrika, Boogalooa Du’Art je prezentirao svoje DJ umijeće koje provodi kroz “3 deck set” setupu po čemu je prepoznatljiv.

Osim što je vrsni DJ, odličan je i producent, njegove trake su se našle na etiketama poput DJAX Upbeats, Patterns, Yin Yang, Lactik, Soul Access i mnogim drugim. Osim što su njegove produkcije izdane na renomiranim etiketama, često ih možemo čuti u setovima DJ-eva poput Ben Simsa, Carl Coxa, Dave Clarkea, Rusha i Umeka.

Ulaznice su dostupne na kupikartu.ba. Organizatori će osigurati besplatni prijevoz Imperium karavanom partijanerima iz centra Bihaća do Sokolca te nazad.

FB EVENT: III IMPERIUM BRUNCH w Du'ArT

sonus 1
Vezani članci
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
sonus 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
john digweed 2