Skip to main content
  • 24.08.2018.

Osvoji ulaznice za Dimensions festival u Puli!

U svojoj 7. godini postojanja, Dimensions Festival je postao etabliran širom svijeta zbog svojeg progresivnog pristupa, spajajući točkice između jazza, beatova i underground elektronike kroz četiri festivalska dana i noći te koncerta otvorenja.

Piše: 


Od 29. kolovoza do 2. rujna dane i noći će obilježiti ples na nevjerojatan spoj žanrova koji će oduševiti ljubitelje glaZbe i kasnonoćnog partijanja. Na ovogodišnji koncert otvorenja pod zvjezdano nebu iznad pulske Arene stižu Kraftwerk, Nils Frahm i Josey Rebelle.

Na 10 pozornica festivala house, jazz, techno, izlomljene ritmove i acid eksperimente kroz 4 dana i noći donose Peggy Gou, Nina Kraviz, Bonobo (u svom All Night Long setu), Hunee, Ben UFO, Helena Hauff, DJ Stingray plus underground heroji kao što su Ash Lauryn, Batu, DJ Python, Alexander Nut, Fatima i drugi. To nije sve – uputite se pod zemlju na partyje u Zerostrasse tunelu koje predstavljamo prvi put ove godine, ili na pučinu uz ozbiljnu kombinaciju partyja na brodovima koje donose Bassiani, Phonica Records, Hessle Audio, Make Me, Eglo Records i drugi.

KS i Dimensions nagrađuju sa 2×1 festivalskom ulaznicom (ne vrijedi za koncert otvorenja). Vaš zadatak je slijedeći:

1. Lajkati KS Fan page

2. Podijeliti ovaj članak na svom profilu sa uključenom opcijom "javno"

3. U FB komentaru ispod ovog članka napisati što je tako posebno zbog čega dolaziš na Dimensions festival…

Dobitnice ili dobitnike s najoriginalnijim odgovorima koji su igrali po pravilima objavljujemo u ponedjeljak 27.08. do 12h.

U obzir smo uzeli komentare sa portala i FBa. Po jednu festivalsku ulaznicu osvajaju Sanja Horvat i Marko Radovanović. Javite se u inbox radi dogovora o preuzimanju ulaznica.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2