Skip to main content
  • sirup
  • 28.11.2012.

Osvojite upade za Sirup

Na sličan način na koji služi na tipkovnici, SHIFT će kao nova klupska večer u Sirupu, donijeti nešto drugačiju formu moderne techno glazbe.

Naslovna foto

sirup

Contemporary ili suvremena techno glazba očekuje vas već ovog petka 30. studenog, što znači da će gosti ove večeri predstaviti techno u širem smislu, za sve njegove ljubitelje koji su spremni otvoriti svoje umove takvoj glazbenoj selekciji, a sama činjenica da su prva četiri potvrđena gosta SHIFT-a Daniel Bell, Patrik Skoog te Siniša Tamamović i Mladen Tomić, dovoljno govori o glazbenoj širini ove večeri.

{youtube}xxFjxiDGfr4{/youtube}

Protagonisti i domaćini nove plesne večeri u klubu Sirup u Zagrebu bit će FM, Mario Franić kojeg možete pobliže upoznati u nedavno objavljenom intervjuu i Nox, zagriženi partijaner i ljubitelj DJ setova koji um odvode daleko u bespuća ritma i melodije.

Ulaz na SHIFT je 50kn uz Sirupove popuste od 23 do 01h

{youtube}f191_wZvo9w{/youtube}

Subotu, prvi dan prosinca rezidencijalnom tandemu Frajmanu i Sergeju pridružiti i Boo Dale, karizmatični Riječanin, inače gitarist Leta 3, kojeg također možete pobliže upoznati kroz odgovore na pitanja u ovom intervjuu.

Inače riječ je o Draženu Baljku, poznatijem kao Boo Dale, koji se posljednjih godina nametnuo kao jedan od ključnih ljudi riječke urbane glazbene scene. Od 1998. gitarist je grupe Let 3, glavni je glazbeni selektor Hartera Festivala i programski koordinator Carnival DJ Sessiona, koji je naslijedio poznati serijal karnevalskih partyja. Prvu ploču kupio je 2001., a prve godine obilježile su mu svirke u tandemu s DJ Fryerom te potom u kolektivu Body Jack (s Fryerom, Arszenikom, Amorom i Wanom).

{soundcloud}https://soundcloud.com/radio-isus/boo-dale-preraspodjela-teaser{/soundcloud}

Uređivao je i vodio istiomenu radio emisiju na bivšem riječkom SVID radiju. U projektu Hartera Festivala sudjeluje od njegovog prvog izdanja, kao rezident DJ te glavni glazbeni selektor/booker. S Letom 3 nastupao je diljem Europe, osvojio brojne glazbene nagrade, a samostalna DJ karijera također mu je u uzlaznoj putanji. Nastupa po klubovima i festivalima cijele regije, iako mu se bookinzi često preklapaju s bendovskim gažama.

Ulaz na ovaj atraktivni trojac iznosit će 30kn uz Sirupove popuste od 23 do 01.

Da ne duljimo više, za svaku večer imamo po 2 upada, a kako bi se našli na Sirupovom popisu u komentaru na članak naglasite za koju večer želite besplatan upad i čijem se setu od navedenih veselite najviše? Ako skupite i koji lajk, nije na odmet. Dobitnike objavljujemo u petak.
Igrajte se. Sretno!!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2