Skip to main content
  • alt
  • 9.06.2014.

Plešite uz Maura Picotta i Alexandra Kowalskog

Izdavačka kuća Decoded Records i Electronic Music Night u zadarskoj dvorani Jazine u subotu, 14. lipnja, pripremaju spektakularni događaj u sklopu promotivne turneje Moondance festivala s Maurom Picottom i Alexandrom Kowalskim  kao glavnim gostima. 

 
Mauro Picotto,  kojem je ovo premijerni nastup u Dalmaciji, vlastitu preobrazbu doživljava 2001. kada osniva etiketu Alchemy koja mu služi kao baza za daljnji razvoj vlastitih afiniteta i produkcije. Preko raznih žanrova: dance, trance, sofisticiranog techna ili svega što je napravljeno u kućnoj radinosti, Mauro ne poznaje granice.  Neke od najpoznatijih pjesama koje su ga zacementirale kao izvođača/producenta su ‘Bakerloo Symphony’, ‘Iguana’, ‘Komodo’ i ‘Lizard’ – traka s kojom je Mauro dobio priznanje od struke na svjetskoj razini, gdje ga se često svrstava među TOP 10 najpopularnijih DJ-a. Zabilježio je nastupe na Zimskoj Olimpijadi u Torinu, te brojnim festivalima poput Loveparadea, Ultre i Time Warpa.
{youtube}jOLh9s9Z45M{/youtube}
 
Alexander Kowalski je prepoznatljiv po muzičkoj svestranosti kroz koju elegantno spaja techno s elementima deep housea, duba i funka. On sjajno prenosi emocije kroz masivni zvuk zbog čega je zavrijedio visoku reputaciju kako među rejverima i muzičkim profesionalcima, tako i među kritičarima. Njegovo iznimno znanje kad je u pitanju produkcija, konstantna evolucija zvuka iz singla u singl te savršena tehnička izvedba u kombinaciji sa snažnim emocijama osim dvostruke nominacije za German Dance Awards donosi mu velike pohvale za inovativnost u zvuku. Zbog energičnih, intenzivnih i tehnički savršenih live actova diljem svijeta i iznimno bogate diskografije postaje miljenik kritičara koji mu daju titulu najboljeg producenta i najboljeg live acta.
{youtube}9B9foehJF3s{/youtube}
 
Njima dvojici pridružuju se Pero-Fullhouse, Edy C., Juri Paik te Mota i Mani, a za ulaznicu ćete odvojiti 130 kuna u pretprodaji te 160 kuna na sam dan partyja. Mi pak dijelimo 2×1 ulaznicu za party, a sve što trebate jest zalijepiti najdražu vam stvar kojeg od dvojice gostiju u komentar ispod članka i pozvati prijatelje da vam nabace lajk. Dva komentara s najviše lajkova dobivaju ulaznice, a dobitnike objavljujemo u četvrtak, 12. lipnja, tijekom prijepodneva.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2