Skip to main content
  • 14.02.2011.

Poklanjamo 2 ulaznice za Viper XXL-a

Ponajbolji predstavnik hard techna Viper XXL stiže u Boogaloo 26. veljače.

Piše: 

Naslovna foto

Boogaloo Zagreb

 

Viper XXL ime je koje svakom poznavatelju žanra znači hard techno na najvišem nivou. 2006. godina bila mu je više nego uspješna jer sama činjenica da je te godine svirao u čak 20 različitih zemalja svijeta govori o njegovoj kvaliteti kao hard techno DJ-a. Kao producent dokazao se svojim izdanjima na etiketama poput Kne Deep, Definition of Mayhem, Crowbar, Carnage, Killaz, Beast, Cannibal Society, kao i na vlastitim Animasola i Around The World. Svaki hard techno DJ koji drži do sebe u koferu ima neke od njegovih singlova, bili to hitovi "Doing Drugs – Selling Drugs", "Brotherhood" ili pak recentniji "Hardtechno Anthem".

2006. godine s DJ Amok-om pokreće booking agenciju "Artillery Bookings". Ljude u cijelom svijetu protresa svojim sloganom – "Hard however fair! Podrška na ovom partiju su mu Teo Harouda i Zoky. Ulaznica 50 kn do ponoći, ili 60 kn poslije.

Pošaljite mail na nagradna-igra@klubskascena.comOva email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript te osvojite 2×1 ulaznicu.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2