Skip to main content
  • 6.02.2011.

Reform u Sirupu – poklanjamo 3 karte

Prvi Reform ove godine nije slučajno u veljači. Za sve zaljubljenike u glazbu dovodimo pravu glazbenu poslasticu – DJ Alland Byallo!

Piše: 

Naslovna foto

Reform u Sirupu


Podrijetlom iz San Francisca, Alland je jedan od najvažnijih i najmarljivijih producenata na lokalnoj sceni. DJingom i produkcijom bavi se više od deset godina. Glazba je dio njegovog života još od ranog djetinjstva kada je počeo svirati klavir a kasnije i trubu.

Alland opisuje svoju glazbu kao tech-house u kojoj se osjeti utjecaj stare škole. ‘Pod  velikim utjecajem sam tehno-laced housea, od sredine do kraja 90-ih i ranih 2000-ih, i mislim da se to može čuti.’

Alland je grafički dizajner, A & R i rezident za ono što je nedvojbeno jedan od najcjenjenijih i najpoznatijih techno večeri u Americi, [KONTROL].

U 2006. pokrenuo je ElektrUS. Ovaj privatni forum je napravljen posebno za povećanje europskog interesa u američkoj minimal techno / tech-house sceni. ElektrUS pojednostavljuje proces rezervacije i maksimizira produktivnost bookinga. Europska ‘sestra’ – EUlektrus, osnovana je u listopadu 2009.

Tijekom proteklih godina Byallo je stvorio respektabilnu diskografiju, uključujući i izdanja na američkim labels Epsilonlab, vlastitom Nightlight Music, Public Access, Utensil, Deepfunk, Gourmet, Auralism i Airdrop su samo neki od mnogih. Veći broj izdanja na europskim labels poput Immigrant, Liebe*Detail, Mo's Ferry i Floppy Funk i Byallovo preseljenje u Berlin, ukazuju na to da će njegova karijera sada imati fokus na istočnoj strani Atlantika.

Wanna know more? Come and hear for urself.

Reform w / Alland Byallo ( Dirt Crew, Poker Flat ) San Francisco / Berlin
Nicole
Luka K

upad: 50kn all night

Tri puta po jednu ulaznicu osvojite slanjem svojih podataka na nagradna-igra@klubskascena.comOva email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2