Skip to main content

Vodimo te na 17 godina Astralisa

Astralis slavi 17. rođendan, 17. listopada u klubu Depo, a M-Run, Damir Ludvig i Go Cut, DJ-i su koji će ovaj party učiniti nezaboravnim.

Piše: 


Samo je jedan zagrebački program elektroničke glazbe preživio 17 godina, a i dalje se željno očekuje svaka najava vezana uz tu klupsku večer. Još od kraja devedesetih, Astralis predstavlja nezaobilazan projekt hrvatske party scene, a takav je slučaj u elektroničkoj glazbi zaista izuzetak, budući da se trendovi u tom žanru mijenjaju izuzetnom brzinom.
{youtube}yWL0dwT3BxE{/youtube}

Tijekom godina, ekipa koju predvode Damir Ludvig, jedan od međunarodno najcjenjenijih producenata elektronske glazbe iz Hrvatske i Goran „DJ Go Cut“ Vlajić, legendarni DJ i uspješan glazbeni menadžer, okupljala je i predstavljala nove i zanimljive umjetnike, od kojih su neki, primjerice M-Run, postali općepriznati nositelji međunarodne scene.

–    Za ekipu sam vezan. To su mi prijatelji. Imamo poslovno- prijateljski, ili bolje rečeno prijateljsko- poslovni odnostvrdi Mario Mataković, poznatiji pod pseudonimom M-Run, umjetnik kojeg mnogi smatraju jednim od istaknutijih producenata, odgovornih za renesansu Goa Trance zvuka na globalnoj sceni.

Astralis se nikad nije bavio pitanjima kao što su izgled publike u klubu, religiozna pripadnost, potrošačke mogućnosti, ili njihova modna osviještenost. Ljudi koji vjerojatno nikad ne bi funkcionirali pod istim krovom već se sedamnaest godina slažu oko istog, Astralis je klupska večer koja zaslužuje njihovo povjerenje. Koncept koji su Ludvig i Vlajić još na početku utvrdili je jednostavan, iskren i razumljiv svima.

–    Velika je stvar vidjeti sedamnaest generacija koje su odrasle zajedno uz naš program koji je hraneći se njihovom pozitivnom energijom prerastao u legendutvrdi Goran „DJ Go Cut“ Vlajić, čiji je nastup na manifestaciji Monaco Yacht Show, nedavno oduševio i građane ove male, ali najgušće naseljene države na svijetu.

Ukoliko do sad niste bili ni na jednom Astralis događaju, 17. listopada u klubu Depo, godišnjica je odličan povod da se osobno uvjerite čemu sva ta pompa oko ove klupske večeri, a ukoliko već godinama dolazite na ovaj party, onda znate što vas čeka.

Astralis i KS nagrađuju sa 5×1 ulaznicom.
U komentaru ispod ovog članka napišite tko su tvorci Astralisa. Dobitnike objavljujemo 17.10. do 14h.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2