Skip to main content
  • 10.10.2019.

Vodimo vas na Dobar House u Masters

Dobar House otvara novu sezonu uz jake domaće house snage a mi dijelimo upade!

Piše: 

Dobar House je klupska večer i zajednica ljubitelja širokog spektra house glazbe. Na otvorenju nove sezone za dobar house pobrinuti će se provjerena ekipa DJ-eva poznata zagrebačkoj publici i fanovima ove klupske večeri. Dobar House će ponovno odzvanjati u voljenom zagrebačkom klubu Masters 12. listopada.

Po prvi puta za pult dolazi Yesh, zagrebački DJ, promotor i radio voditelj čiji duboki glas možete slušati svakog petka na njegovoj emisiji Contrast Radio na Radiju 101. Iza njega je dugogodišnji doprinos sceni elektroničke glazbe još od kada je 2005. s kolegama pokrenuo Jabba crew i klupsku večer Jabbaton koja se kasnije pretvorila i u izdavačku kuću, a u novije vrijeme je s Pipsom i Jan Kinčlom pokrenuo klupsku večer Casa koja je svoj doma imala u nekoliko klubova uključujući Masters, Podmornicu i Epic u Osijeku. Nedavno se večeri pridružio i Hibou, pripadnik mlađe generacije DJ-eva.

Tino Simich je predvodnik nove generacije house scene u Hrvatskoj a svojim dosadašnjim nastupima na Dobrom Houseu ostao je zapažen među publikom ali i zagrebačkim DJ-evima koji su ga imali prilike čuti. Početkom godine izdao je i svoj prvi EP za Dobar House (ujedno i prvi EP u njegovoj diskografiji) koji je premijerno objavio popularni deep house YouTube kanal Houseum.



Iggi
je dugogodišnji DJ iz Siska koji u svojim setovima može predstaviti široku paletu podžanrova unutar house glazbe što definitivno spada pod viziju Dobrog Housea. Prvi put će se predstaviti na Dobrom Houseu warmup setom, a zagrebačka publika ga je do sada imala priliku slušati u Podmornici.



Tom Bug 
je pokretač Dobrog Housea, producent s izdanjima za etikete poput Snatch! Records, Get Physical i Sense Traxx te dobitnik Ambasador nagrade za najbolje hrvatskog house DJ-a 2017. godine. Njegov nedavni remix za legendarnu pjesmu 'Lovely Flight' Didier Sinclaira popeo se na 16. mjesto službene ljestvice popularnog pariškog Radio FG-a, a njegova suradnja s pjevačicom Ida fLO na pjesmi 'Upside Down' dostigla 1. mjesto na Beatport Deep House Hype chartu i tamo se zadržala punih četiri tjedna.

Upad je 40/50 kuna, vrata se party počinje u 22 sata a plešemo do 7 ujutro. Na našoj službenoj Facebook stranici, ispod objave u komentarima trebate napisati koje je godine nastao Dobar House program a mi vam dijelimo 2×1 ulaznicu. Sretno i vidimo se na plesnom podiju Mastersa!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2