boogaloo

Vodimo vas na Future Sound of Zagreb

Četvrtak, 03 Svibanj 2012

Nakon pet godina stanke, jubilarni, 10. po redu Future Sound of Zagreb ponovno se vraća na elektronsku party scenu kao dvodnevni festival.

FSOZ počinje već sutra 4.svibnja ( PsyGoaTrance night) i 5.svibnja ( "All Stars Night") u zagrebačkom klubu Boogaloo. FSOZ će i ovog puta ponuditi različite glazbene stilove elektronske glazbe koju će prezentirati čak 20 zagrebačkih DJ-a svih generacija. Po prvi put ovogodišnji FSOZ pruža priliku i dvojici manje afirmiranih DJ-a ( DJ Huby i DJ Nitevision) a koje je odabrao stručni FSOZ DJ žiri nakon završenog natjecanja na koji se prijavilo čak njih 24. Službeni FSOZ after party pod imenom "After Sound of Zagreb" započinje u nedjelju 6.05.12 od 06h u zagrebačkom klubu Groove u samom centru grada, a nastupit će tri Robi Sliva, Nikola Fuchkar i Tom Bug!Prvi, danas već legendarni FSOZ, održan je u povodu jubilarne 200. TV emisije TOP DJ MAG 21.6.1999. u Bestu na tri floora ispred 4.000 posjetitelja. Kako bi dobili besplatan upad potrebno je da nam odgovorite na pitanje: Tko je od inozemnih zvijezda osim Ian Pooleya nastupio na prvom FSOZ-u 1999. U Bestu?

Dijelimo 3x2 ulaznice za subotu, svoje odgovore ostavite u komentaru na članak. Sretne dobitnike odabiremo nasumičnim odabirom ( likeovi idu u prilog ) i objavljujemo u subotu u popodnevnim satima.

PETAK 4.5.2012 / FSOZ Opening Night:

 "PSYchedelic Final 4" with:
● Ganesh
● Koorie
● M-Run LIVE
● Stevo

Ulaz 30 kn

SUBOTA 5.5.2012 "All Stars Night"

FLOOR 1:
● Ivica Petak
● Astralis Dj-s : Ludvig & Go Cut
● Mr. Dj Dario
● Petar Dundov

FLOOR 2:
● Huby/ FSOZ DJ Contest Winner/
● Frx
● Mary
● Cet
● E Jay Maminho

FLOOR 3:
● Nitevision /FSOZ DJ Contest Runner-Up/
● Pete Dux
● Zero
● Teo Harouda
● Zoky
● Wyrus

Ulaz 70 kn

Vodimo vas na Future Sound of Zagreb