Skip to main content
  • petar dundov
  • 28.12.2013.

Vodimo vas na novogodišnji UES

United Electronic Sound s velikim zadovoljstvom poziva sve one koji žele uploviti u Novu godinu uz nezaboravan provod, odličnu glazbu i vrhunsku atmosferu da im pridruže na velikom novogodišnjem tulumu u Pogonu jedinstvo.

Naslovna foto

petar dundov
 
Nakon izuzetno uspješne i dobro posjećene proslave pete obljetnice u Sirupu, prilikom koje su najavili kako ćemo petogodišnje djelovanje na sceni obilježiti serijalom evenata s pomno odabranim i provjerenim domaćim herojima/imenima, odlučili su u tom slavljeničkom i pozitivnom tonu ući i u Novu 2014. godinu.Postava koja će vas uveseljavati do ranih jutarnjih sati su ponajbolji DJ-evi hrvatske elektronske scene koji svojom produkcijom, radom općenito, te samim nastupima po klubovima i festivalima predstavljaju svoj originalan zvuk diljem Hrvatske, Europe i svijeta. Stoga vas na novogodišnje glazbeno putovanje vode alfa i omega domaće scene Petar Dundov, legendarni Kiki, ljupka techno princeza Miss Sunshine, talentirani house producent Homeboy, ubojiti house mag Pytzek i strastveni zaljubljenik u techno Pete Dux.
{youtube}H4Ds2QN7phw{/youtube}
 
Sve istinske ljubitelje elektronske glazbe koji će moći uživati u širokom spektru housea i techna, očekuje vrhunski sound system, video projekcije, posebna dekoracija prostora i, naravno, uz sve to odlična zabava. Ulaznice po cijeni od 65 kuna u pretprodaji dostupne su u online sustavu i na svim prodajnim mjestima Entrio (Tvornica Kulture, Aquarius CD shopovi, Daily News, Dirty Old Shop..), na sam dan partyja cijena ulaznice iznosi 80 kuna, a ulaznica pokriva švedski stol, voćni bar, šampanjac u ponoć i after party. Mi pak dvoje čitatelja koji točno navedu barem dvije recentne produkcije Miss Sunshine nagrađujemo ulaznicom, a dobitnike, odabrane slučajnim odabirom, objavljujemo u ponedjeljak, 30. prosinca.

{jcal_latest eventid=5155}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2