Skip to main content

Vodimo Vas u Banja Luku na Fresh Wave festival

Nagrađujemo sa dvije festivalske ulaznice za predstojeći Nektar Fresh Wave festival, koji će se održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel od 9. do 11. kolovoza.

Piše: 


Podsjećamo da će na predstojeće izdanje najboljeg festivala elektroničke glazbe u BiH nastupiti  internacionalne DJ superzvijezde: Andrew Meller, Divolly & Markward, Boris Brejcha, Dj Boris, Deborah De Luca, Julian Jeweil, Monika Kruse, Ofenbach, Oxia, Sander Van Doorn, Ltj Bukem, Vanillaz i regionalna glazbena imena: Mladen Tomić, Nebs Jack, Siniša Tamamović, Straight Jackin, Who See, Joma Maja, Goran Emkić, Baggasound, Blackout Project: Phat Phillie & Bizzo Bodega, Dee Jah, Edo Maajka, Irie Fm, Kawiar Manguera, Rea, Woodie, Zlijay, Edy C., Frankie Nv, Kristijan Molnar, Life4funk, Marko Vuković, Nilu (Dk), Petar Cvetković, Zlatnichi..

NAGRADNA IGRA
Poklanjamo 2×1 festivalsku ulaznicu
, a Vaš zadatak je da u komentaru ispod ovog članka napišete barem trojicu DJ-a koji će nastupiti na Fresh Wave festivalu.

Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak 06.08. do 12h metodom slučajnog odabira.

''VIP Tickets''
U srijedu, 1. kolovoza počela je prodaja VIP ulaznica, a napominjemo da će od ovog datuma početi prodaja festivalskih ulaznica po punoj cijeni u iznosu od 65KM. Festivalske ulaznice bit će dostupne na on line servisu za prodaju ulaznica www.kupikartu.ba i u službenim Fresh Wave Festival City zonama u Banjaluci:

    Pab Debela Berta
    Koncept restoran bar Bajka

Invazija počinje ovog ljeta!
Više saznajte na www.freshwavefestival.com

U svom sedmom izdanju Fresh Wave Festival će se po prvi put predstaviti temom festivala – univerzimom uz slogan "Embrace The Space", odnosno ''prigrlite svemir'', uz sve elemente popratne produkcije, koji aludiraju na sve one detalje koji su dio opće kulture, a podsjećaju na svemir i eventualni život izvan planete Zemlje. Sve posjetitelje će tako na tvrđavi Kastel dočekati do sada neviđeni vizualni efekti i pregršt instalacija u duhu ovogodišnje teme festivala. Pozivamo zato sve posjetititelje da se pridruže ovoj svojevrsnoj karnevalskoj ideji i daju svoj doprinos temi festivala i objeručke prigrle svemir!

Dobitnici ulaznica su Ivana Trabak i Ivan Pihir. Ako ste igrali pod pseudonimom točne podatke nam pošaljite u inbox KS danas do 20h

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop