Skip to main content
  • 2.08.2016.

Aquarius započinje kolovoz ludilo!

Sve ono vodeno, natopljeno, plesno, tekuće, efemerno, na čemu gradiš sjećanja i s čime tečeš kroz ljetne noći i jutra nalazi sidro svoje esencije u Aquariusu.

 
Tako na zrćkom podiju sestrinski maritimni klub zagrebačkog punkta koji je odgojio jednu generaciju u prvi tjedan kolovoza glasnog ljeta 2016. kliže s četiri partyja.
 
Za sve vas koji ga provodite radno danas je možda samo jedan običan ljetni utorak, ništa manje utorkastiji od ostalih utoraka, no za one čiji dani slobode i nemira još uvijek kucaju svoje zore na obali noćas floor zove na plesnjak pod zastavama Black Sheep festivala. Oni koji se ne uklapaju, koji vide više i iz neobičnijih kuteva, odvojeni od stada radikalnog konformizma običnog, ujedno su i oni koje nije briga i ne žele pripadati ni jednom klubu koji ih za članove želi. Tako ples za sve dislocirane i izglavljene iz običnosti noćas predvode Lucas & Steve. Dva Nizozemca za produkcijskim pultom srela su se prvi puta 2010. i nije potrajalo dugo dok nisu ugrabili uho ekipe sa Spinnin' Recordsa i Armada Musica, a Beatport u suptilnom naklonu uvrštava momke u svoja top 3 house producenta. Svjetski veliki razdragano ubacuju trake u setove, a koncentrični krugovi uspjeha večeras svoj epicentar imaju na tvojoj najdražoj plesom pogonjenoj plaži.

 
 
Sutone i zore sutrašnjice, 3. dana kolovoza, u ruke pak uzima MOTI. Znaš da je mot ono što tražiš, onaj neobični faktor pridruženog mu slova "X" na koji ne možeš staviti prst i koji dijeli uspješne od neuspješnih. Nimalo nov klinac u kvartu zadnjih godina se ubrzano penje po house i EDM ljestvicama. Prvi singl je poderao house liste početkom 2013. i "Krack" electro house traka ga svojim oštrim zvukom sadi među ekipu na kojoj je vrijedno držati oko, da bi za komercijalnije uho uskoro ispao i službeni remix hita Emeli Sande "Next To Me". Izdanja je pokupio Tiësto na svom Musical Freedom labelu, a MOTI nastavlja dalje u suradnje s Garrixom i DVBBS.

 
Kada crni jaganjci utihnu na Aquarius podij se 7. kolovoza smještaju u abrevjacijama nazvani Pep & Rash ili, kako ih majke i službenici na internacionalnim granicama zovu, Jesse Heresy and Rachid El Uarichi. također s plodnog nizozemskog glazbenog tla sve jasnije režu kroz DJ i produkcijsku house sferu kombinacijom topline i melodije na potpornju onoga zvuka koji kuri žice u zvučnicima na festivalima.
 
FB EVENT: Pep & Rash
 
U ponedjeljak, 8. kolovoza, vrijeme je za friško izdanja Axtone ponedjeljaka gdje pod paskom labela bivšeg mafijaškog bosa Axwella za pult staju Shapov i NEW_ID. Pa kako je bilo na prošlom zajedničkom Axtonićenju virni niže.
 

 
Dobrodošao u svoj kolovoz uz Aquarius! Otvoreni vam bili podiji, hladna pića i vruće noći!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk