Skip to main content

Arheolog plesne glazbe stiže na Dobar house u Masters

Dobar House ovog će se puta družiti s Dobrim Discom na vrhunskom božićnom tulumu u Mastersu.

Piše: 


Masters je redoviti domaćin večeri Dobar House nekim posebnim danima, a pred nama je još jedan specijalno za Božić, 25. prosinca.

Za ovaj obećavajući tulum setove spremaju neki od najfinijih house / disco DJ-a koje Zagreb ima za ponuditi kako bi Božićni tulum prošao baš onako kako treba – veselo, raspjevano i rasplesano. Uz lokalne zvijezde, line upu se pridružuje talijanski DJ Wandervogel, arheolog plesne glazbe koji je ujedno i party životinja. Nakon što je obišao cijelu Europu, smjestio se kao rezident na talijanskim večerima Classic – The History of House Music, Loud i Too many discos. Strastven je skupljač ploča čija kolekcija broji tisuće, pa tako s lakoćom prelazi barijere između glazbenih žanrova svojim eklektičnim i začuđujućim setovima disca, housea, jazza te afro i tropical ritmova.

Kad uz to dodamo da su s nama Egzotika DJs koji se sastoji od egzotičnog dvojca Denis Štefanića (Stefanic) i Marko Kalauza (Halaus) koji su u proteklih dvije godine širili egzotične zvukove na različitim dnevnim, klupskim i festivalskim događajima, onda nam je razlog za veselje još veći. U njihovim stilski neopterećenim setovima možete uživati u disco, funk i jazz derivacijama sa svih strana svijeta te klasičnom house zvuku kojeg redovito začine dubokim i sirovim ritmovima. No, tu isto nije kraj… s nama je i hrwoE, poznati zagrebački DJ koji s lakoćom kombinira house i disco zvukove u svojim setovima, a ujedno je i jedan od DJ-eva kad želite poslušati Dobar Disco.

Mogli ste ga slušati po cijelom Zagrebu ovog prosinca, ali najbolje od njega očekujemo baš za sam Božić u Mastersu. Grooveline, osnivač legendarne (umirovljene) klupske večeri House Fusion te producentski partner Tom Buga, odradit će warmup onako kako samo on to zna. Najbolje.

Kao i uvijek, tu je i domaćin Tom Bug koji će za ovu priliku odraditi pretežno disco i classic house set. Tomo je upravo dobio još jednu potvrdu svoje kvalitete ušavši u Top 100 svjetskih house izvođača godine nam ove, po izboru Traxsourcea.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop