Skip to main content
  • 3.10.2018.

Bass Couture otvara sezonu uz Minimalista

Multimedijski kolektiv Bass Couture vas sa ponosom poziva na početak druge sezone Bass Couture Presents, programa orijentiranog promociji i predstavljanju mladih i neki već afirmiranih #bass producenata i DJa.

Piše: 


Do sada ste imali priliku čuti na našim eventima u Pločniku, Kolea i Outcriera, dok na otvorenje druge sezone vam dovodimo mladog Slavonca iz Osijeka i organizatora najvećeg malog festivala/ravea pod nazivom Rakije, mesa i dramenbejsa imenom Minimalist. Momak se vratio nakon zapaženih ovogodišnjih nastupa na Reunited festivalu, Strobolobo i mnogih drugih. Očekujte minimal u najboljem svjetlu, te naravno i ostale #drumandbasspravce kao što su liquidfunk, neurofunk, deep dnb. Za zagrijavanje je zadužen osnivač i rezident DJ FrenkyBoy, te za epsko pamćenje i nesvakidašnju atmosferu naš drugi rezident BMJ.

Minimalist je 23. godišnji DJ/Producent iz Osijeka. Glazbom i produkcijom se počeo baviti 2012. godine. Do 2014. godine je intenzivno producirao Dubstep glazbu zajedno sa Rap/Trap žanrom, te radio kolaboracije sa underground DJ-evima diljem Europe. Odradio nekoliko nastupa u Zagrebu te Slavoniji pod imenom San3 nakon čega je uzeo pauzu od glazbe i nastavio obiteljskim životom. Krajem 2017. godine, nakon skoro 4 godine stanke, odlučio je krenuti vodama Drum and Bassa kada je ujedino i odlučio promjeniti svoje stage name u Minimalist. Minimalist je nastao iz ljubavi prema underground/minimal podvrsti Drum and Bassa. Minimalist pušta teške i duboke tonove minimalnog dnb-a uz minimal rollere, bangere te tu i tamo pokoji duboki zvuk minimalnog neurofunka, no u cilju mu je rasplesati publiku s obzirom da je vrlo energičan i veseo što se odražava na samu live izvedbu Minimalista. Selekcija mu se bazira na izvođače poput Brendren-a, Fre4knc-a, QZB-a, Amoss-a, Enei-a, Skeptical-a, Jubei-a, Monty-a i MC Talabuna.

Četvrtak, 18.10. u Pločniku. Upad je Free, a party počinje u 22h.

Bass Couture djeluje pod medijskim pokroviteljstvom portala klubska Scena i radijske emisije Radio Studenta Zion Radio.
 

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2