Skip to main content
  • tiesto

Black Pony predstavlja Tiesta i Calvin Harrisa

Black Pony, skupina mladih entuzijasta posvećena glazbi predstavlja treće po redu izdanje Red Summer Partyja koji kao headlinere dovode Tiesta i Calvin Harrisa.

Piše: 

Naslovna foto

tiesto

Prvi put će se Red Summer Party odigrati u našem susjedstvu na stadionu Stožice u Ljubljani 24. lipnja i nakon što su u prethodnim izdanjima ovog partija ugostili zvijezde poput Afrojacka, David Guette i red carpet predstavnice Paris Hilton, u ovom ljetnom izdanju ugostit će jednog od najpopularnijih svjetskih dj/producenata Tiesta, omiljenog među slovenskim i hrvatskim fanovima koji se vraća u Ljubljanu nakon gotovo tri godine.

Uz nezaobilazne hitove i diskografiju koja ga je učinila vlasnikom četiri Grammyja, nakon planetarnih hitova "Silence", "Traffic", "Adagio For Strings" u zadnje vrijeme ga pratimo u suradnjama s drugim glazbenicima poput Nelly Furtado "Who Wants To Be Alone", Busta Rhymes "C'Mon (Catch 'Em By Suprise)" i Anastacia "What Can We Do (A deeper love)".

{youtube}cF8kQuG-Znk{/youtube}

Drugi gost Calvin Harris, škotski glazbenik poznat po hitovima "Feel so Close", "Ready for theWeekend", "I'm Not Alone", "Flashback", "You Used to Hold Me" i "Bounce" nastupa u Sloveniji prvi put. Svi Rihannini fanovi itekako dobro znaju za Harrisa koji je za prošlu godinu proglašen najuspješnijim glazbenikom Velike Britanije.

{youtube}sPzpYgEW-rE{/youtube}

Klubska Scena Travel u suradnji s partnerom www.gremonaparty.com organizira putne aranžmane iz Zagreba i Rijeke za najveći elektronski spektakl u lipnju u Sloveniji. Aranžman uključuje ulaznicu na party i prijevoz do stadiona Stožice i natrag.

Cijena aranžmana do 9. lipnja iznosit će: 259kn po osobi, a od 10. lipnja pa nadalje 299kn po osobi. Detalje putovanja i aranžmana objavit ćemo u ponedjeljak. Do tad više informacija pronađite ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2