Skip to main content
  • 22.03.2022.

Bogati partijanerski vikend u riječkoj Crkvi ovog vikenda

U petak, 25. ožujka na večeri Old Schoola za pultom na vinylu vrte Adoo, Pacco, Pico Chavese, Loox

Piše: 


Subota je rezervirana za Journey 18, pionira hrvatske techno scene DJ Ogia. Uključen je u svijet elektroničke glazbe od 1995. godine, te je pokretač  techno scene na riječkom području, a ujedno i jedan od predvodnika današnje svjetske techno scene.

Poznat kao DJ i producent diljem Hrvatske i regije, osobito zbog stvari “Ruzina” koju je u život vratila Amelie Lens. Njegova traka doživjela je i reizdanje na Technodrome Recordsu. Član je udruge za promicanje elektroničke glazbe «Energetica team» iz Rijeke i vlasnik techno etiketa: Technodrome, Techno Factory, Dark Noise, Noisy Room i Predator.

Njegov stil se bazira na industrijskim oblicima techno glazbe, a danas ga se može definirat kao pumpajući moderni techno, izveden energetskim miksanjem. Do sad je izdao preko 74 vinyla, a neke od njegovih stvari našle su se na poznatim CD kompilacijama kao što su Mayday, Explicit music, Syndicat, Palazzo itd.

Ogi je do sada nastupao na brojnim festivalima kao što su Dance Valley, Love Parade, Eco Festival…;, te u klubovima i party-ima kao što su Stealth u Los Angelesu, Lov.E u Sao Paolu (BRA), Florida 135 u Fragi (ESP), Ambasada Gavioli u Izoli (SLO), Mondo u Barceloni (ESP).

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2