Skip to main content
  • 26.03.2019.

Životno djelo DJ Ogia i detalji američke turneje

U posljednje tri godine "Ruzina" DJ Ogia opet hara plesnim podijima diljem svijeta.

Piše: 


Najzaslužniji za njeno ponovno rođenje su njemački duo SHDW i Obscure System, te Amelie Lens koja je i dan-danas svira.

"Nedavno sam se dopisivao s Amelie Lens i kaže da joj je i dalje na playlisti. Prije tri tjedna su je i Pan-Pot svirali na jednom velikom eventu u New Yorku. U Berghainu i Bassianiu je Ruzina hit kluba što su mi potvrdili neki naši DJ-i i partijaneri, a najava nekih događanja u Bassianu ima u podlozi Ruzinu. Eto što reći, nakon svega toga sam se ponovno odlučio izdati Ruzinu na vinylu. Na istom izdanju se nalazi Ruzina Rework verzija, te trake Djef i Korozija".

Datum izlaska je 14.04.2019., a svjetsku distribuciju radi Triple Vision iz Holandije. Biti će to Ogi-evo 78 vinyl izdanje, a ujedno i prvo vinyl izdanje njegove Technodrome Records etikete. Originalna Ruzina je izašla 2005. godine za njemački Compressed Rec.

Ruzina je kako i sam zaključuje njegovo životno djelo

Bit će teško dostići njezin hype. Inače, riječki DJ i producent krenuo je na Sjeverno-američku turneju gdje premijerno vrti u kanadskoj Ottawi 27.03. (Tripe 7 Club) i Torontu 29.03. (Anti Club), dok je 30.03. u Los Angelesu (Stealth) dobio poziv istog promotora nakon 18 mjeseci.
 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk