Skip to main content
  • 24.11.2022.

Bogati program elektroničke glazbe za vrijeme Adventa u Zagrebu

Višestruko nagrađivani Advent Zagreb, objavio je bogati program, a nekoliko lokacija u gradu stavlja naglasak na zvuk elektroničke glazbe

Piše: 

Tri godine zaredom (2016.,2017. i 2018.) Advent Zagreb je proglašen najljepšim božićnim sajmom Europe. Brojne lokacije u metropoli nude božićni program, ali zvuk elektroničke glazbe će te čuti na Adventu na Katarincu, Adventu kod Matoša, BAŠ NAŠ, Fuliranju te na EU Adventu.

Advent na Katarincu donosi svijet mladosti naših djedova i baka kroz nezaboravne hitove iz doba vinila, kroz filmsku glazbu iz prošlog stoljeća izvedenu uživo ili poneki stari šlager, dozivajući nostalgiju za prošlim vremenima. Dva puta tjedno glazbom, posjetitelje će uveseljavati DJ D-Gree sa svojom nevjerojatnom kolekcijom vinila i DJ Treba mi basa s bogatim pregledom glazbenih stilova nedjeljom od 18 sati.

Advent kod Matoša– Caffe de Matoš, ponosi se titulom najljepše uređene adventske lokacije u Zagrebu iz 2017., a u svom programu su rezervirali srijedu, petak, subotu i nedjelju za zagrebačke DJ-eve.

BAŠ NAŠ vraća se u zimskom, adventskom izdanju. Lokacija u Gornjem gradu s pogledom na Zagreb, najavljuje svoje najbolje izdanje. Najavljeni su svakodnevni DJ nastupi, a posebno izdavaju Badnjak RNB Confusion Santa’s Club party.

Fuliranje je i ove godine na dvije lokacije, onoj klasičnoj na Strossmayerovom trgu te u Esplanadi. Ovogodišnje izdanje Fuliranja dovodi više od 15 renomiranih, ali i nadolazećih hrvatskih DJ-eva, a potvrđena imena za sad su PBR Streetgang i tour DJ Chemical BrothersaJames Holroyda.

Europski trg postaje open-air plesni podij s EU Adventom. Uz zagrebačku eno-gastro ponudu i blagdansku tradiciju iz cijelog svijeta, nastupat će dobro znani zagrebački DJ-eviTomo Ricov, Nenad Martinović, Pepi Jogarde, Felver, Eddy Ramich, Antonio Zuze, Ilija Rudman, Tom Bug, Elena Mikac i legenda house zvuka Ian Pooley.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk