Skip to main content
  • 26.05.2023.

Bomba se vraća partyjem nakon 26 godina. Posljednji se održao 1997. u kultnoj Capelli!

Najbolje melodije sviraju se na najstarijim instrumentima, a Bomba party se nije održala od 1997.

Piše: 


Poneseni tim činjenicama, te u spomen daleko znanom Reno (Reno Raos), okupit će se stara ekipa sa novim snagama! Francuski DJ i producent Jean Marie Kone nastupit će 1. srpnja na plaži Banj (Šibenik), 26 godina nakon svog nastupa u nekadašnjem klubu Capella gdje je 1997. održan prvi i jedini Bomba Party.

Kombinacijom groovey techna i housea spreman je još jednom zapaliti publiku.  Uz bok mu nastupa zemljak Yass, međunarodni DJ, producent, remikser i suosnivač Haute Couture Music koji ima preko 31 godinu iskustva u puštanju glazbe i osvajanju publike i obožavatelja u više od 72 zemlje.

Uz njega, za pultom pridružit će se domaće snage Paleolitik i BSSIDE koje ne treba posebno najavljivati, već se zna da njihovi setovi zovu na plesni podij i nikoga ne ostavljaju mirnima! Iznenađenje večeri je Lana, mlada Dj-ica iz Novog Sada koja je nedavno zatvorila Sea Star Festival u Umagu.
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk