Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

BSH Medvedgrad Fortress uz Nic Fanciullia na samom -vrhu- Zagreba

Ponedjeljak, 13 Lipanj 2022

Hrvatski festivalski brend BSH na obnovljenoj povijesnoj utvrdi Medvedgrad u subotu, 18. lipnja najavljuje pravi glazbeno – scenski spektakl BSH Fortress


Za ovu posebnu priliku, pod zvjezdanim nebom tvrđave s najljepšim pogledom na Zagreb, posjetitelje će zabavljati jedan od najtraženijih DJ-a današnjice Nic Fanciulli za čije nastupe hrvatska publika redovito traži kartu više.Nic Fanciulli postao je jedan od najutjecajnijih umjetnika koji na međunarodnoj glazbenoj sceni posljednjih godina. Uz ogroman broj aktualnih projekata na kojima radi, Fanciulli se ističe kao uistinu multitalentirani svjetski umjetnik, a to je vjerojatno i ključ njegove dugovječnosti u industriji koja se sve brže razvija. Fanciulli je tijekom godina zadržao veliku prisutnost na Ibizi, postavši jedna od najcjenjenijih osoba na otoku.Osim Nicovih vlastitih projekata, on je stalni gost svih ključnih zabava na Ibizi. Bio je glavni gost na ANTS - glavnoj underground zabavi Ushuaie - od njezina početka, a također je nastupao u cijenjenim rezidencijama Paradise, RUMORS Guya Gerbera, Circo Loco na DC10 i INSANE.Kao producent, Nic je stvorio mnoštvo solo pjesama koje su dobile ogromna priznanja, uključujući nominaciju za Grammyja. Njegova istinska želja da dijeli glazbu s drugima dovela ga je do toga da je osnovao jednu od najvećih britanskih kuća i techno kuća, Saved Records. Važan dobavljač međunarodnog, underground housea i techna, Saved je postao globalni brend, poznat po vrhunskim izdanjima i istaknutim događajima diljem svijeta.Upravo je ta stalna želja da podijeli svoja iskustva i dovela do toga da je pokrenuo i svoj svjetski festivalski brend, The Social. Nicov put do njegovog trenutnog statusa bio je potpuno prirodan, nastao iz njegove istinske ljubavi prema sceni i želje da to podijeli s drugima. Njegova neumorna radna etika tjera ga da neumorno obilazi svijet i širi svoje brojne projekte stoga ga s nestrpljenjem ponovo očekujemo u Hrvatskoj.Uz Fanciullija, na BSH Fortress posjetitelje će zabavljati i domaće DJ snage Yakka, Pablo Panda i Aldo Morro.

Uz party na Medvedgradu, ove sezone BSH donosi više od deset velikih glazbenih događaja na prestižnim lokacijama. Već tradicionalni BSH Island festival na rasporedu je od 29. lipnja do 3. srpnja na Pagu. Na tvrđavi na Trsatu iznad Rijeke brojni gosti zabavljat će se 15. srpnja, a kraj mjeseca rezerviran je za Zadar Sunset Festival od 30. srpnja do 2. kolovoza.Po prvi puta BSH sredinom kolovoza gostuje u Puli u Cave Romana što će zasigurno izazvati veliku pažnju kako regionalnih, tako i svjetskih medija. Jesen je pak rezervirana za zagrebačke partije i to u Muzeju suvremene umjetnosti, Halloween party u Jadran Filmu te posebno slavlje devetog rođendana 17. studenog.

Ulaznice za nadolazeći BSH Fortress party na Medvedgradu te sva događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr