Skip to main content

BSH Zagreb Open se seli na Zagrebački Velesajam zbog najave lošeg vremena

Zbog najavljenih pljuskova i loših vremenskih uvjeta, subotnji nastup Grammyem nagrađene DJ-ice Honey Dijon sa Šalate se seli u paviljon 8 Zagrebačkog Velesajma

Piše: 


Ova osebujna američka glazbenica dobro je poznata hrvatskoj publici

Uz posjetitelje iz Zagreba, ulaznice za njezin nastup na BSH eventu, koji će se održati ove subote, 15. travnja od 16.30 sati, kupili su i brojni posjetitelji iz cijelog svijeta. Uz nju, nastupaju i hrvatski DJ-i Aldo Morro, Blackmark, Elena Mikac, Pablo Panda, Tom Bug i Yakka.


 
Nakon završetka programa na Velesajmu, iza ponoći zabava za tisuće posjetitelja seli se u dva poznata kluba – Peti kupe i Boogaloo, a trajati će do ranih jutarnjih sati.

Sigurnost i komfor naših posjetitelja su na prvom mjestu. Za subotu su najavljeni pljuskovi i loše vrijeme u poslijepodnevnim satima. U tim uvjetima uživanje u glazbi nije moguće na način kako ga svi zamišljamo. Iz tog smo razloga događaj premjestili na Velesajam!“ – izjavio je Drago Vukelić iz BSH Events.


 
Honey Dijon je rođena je i odrasla u Chicagu u obitelji koja živi i bavi se glazbom stoga ne čudi kako je njen životni odabir upravo umjetničko stvaranje. Uspješno koketira s mnoštvom glazbenih žanrova iako je njena baza svijet elektronske glazbene scene. Poznata je po suptilnim vještinama miksanja. Njezini gotovo senzualni prijelazi između housea i techna donose toplu, hipnotičku vibraciju unutar setova.

Zaljubljenost u modu i istančan ukus za umjetnost kod nje se idealno nadopunjuju s njenom kreativnošću pa tako često stvara modne i glazbene čarolije. Čest je gost Panorama Bara u Berlinu, Sub Cluba u Glasgowu, Bloka u Tel Avivu, Outputa u NYC-u, Space-a na Ibizi i naravno Smart Bara u Chicagu. Njezin set na popularnom Boiler Roomu ima više od osam milijuna pregleda.
 
Ulaznice za ovaj proljetni spektakl mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2