Skip to main content
  • stereo dvorana
  • 7.12.2012.

Cijela Rijeka večeras pleše u Stereu

Ne Nox večeras u riječkoj Stereo Dvorani slavi rođendan pa je na proslavu pozvao veselu ekipu istarskih DJ-eva i producenata te sve vas kojima je do slavlja.

Naslovna foto

stereo dvorana

Ne Nox je mladi DJ koji je počeo s dj-ingom početkom prošle godine, no u manje od dvije godine skupio je podosta nastupa iza sebe. Cijelo je prošlo ljeto puštao na podosta beach partija, boat partija i coctail barova. Neko vrijeme je bio i jedan od resident dj-a u klubu Kalypso. Ne Nox stoga ima dovoljno razloga da nastavi i u zimskim danima u jednakom ritmu, a kako bi i on uspio plesati na večerašnjem rođendanskom tulumu za pultom je uspio okupiti dovoljan broj prijatelja i kolega kojima vjeruje bar u onom glazbenom smislu.

Osim Ne Noxa u Stereo Dvorani večeras glazbu biraju Boo Dale s kojim smo razgovarali prošlog tjedna, zatim Fryer, Mark Ash, Krekman, Lemon, Ko Mar i Mateo Klaic. Punoj riječkoj postavi trebao se pridružiti i Amor koji je nažalost prehlađen, no nije sigurno da će ga prehlada uspjeti spriječiti da večeras bude na mjestu događaja.

Tulum koji se ne propušta i na kojem pokloni nisu potrebni ukoliko ste spremni plesati s razvučenim osmjehom do jutra. Ne Noxu bi vaše padanje s nogu od plesa ipak bio najdraži dar za rođendan.

Timetable vam je niže, ulaznice do pola noći iznose 20 kn, a nakon pola noći 30 kn. U Stereo Dvorani se možete nacrtati već u 22h i ne morate nigdje sve do 6h ujutro. Ne Noxu želimo sretan rođendan, a Riječanima i svima koji se nađu u prolazu dobru glazbu i zabavu.

22.00-23.30 Fryer
23.30-01.00 Mark Ash
01.00-02.00 Boo Dale
02.00-03.00 Krekman
03.00-04.00 Lemon
04.00-05.00 Ko Mar vs Ne Nox
05.00-06.00 Mateo Klaic

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2