Skip to main content
  • 7.03.2016.

David Moleon dere u Hypo Centru!

Jedne ne tako daleke subote od sada, baš 12. ožujka, na domaće tlo i za domaće uši stiže jedan David. Ovaj se ne bori samo praćkom i kamenom protiv bezraložno ljute beštije Golijata već vitla zvučnim precizno gađajući stopala i srca na podiju.

 
Nakon što je David Moleon zasjeo za pult svih većih festivala, klubova i evenata Španjolske i Portugala kresnule su iskre zanimanja i u Italiji, Sloveniji i Nizozmskoj, a lista zemalja postaje sve duža kako avioni polijeću i slijeću u misiji glazbe.
 
Klinac rođen u španjolskoj Granadi zatekao se na godinu dana u Grčkoj koja je otvorila nove auditorne niše i kroz partyje i organizaciju započinje se definirati kao umjetnik ulažući vrijeme sve više u produkciju, DJ-ing i tehnologiju zvuka. Nije stranac ni u suradnjama s golemim imenima iza elektroničke mašinerije pa ste ga iz pulta mogli zateći s teškašima poput DJ Pepoa i Christiana Varele, koji se ne mogu zasiti Davidovog talenta za produkciju. Sati u studiju rezultirali su hitovima koji su svoje adrese našli u setovima ekipe kao što su Ben Sims, Pepo, Cristian Varela, Robert Natus, Eric Sneo, DJ Murphy, DJ Link, César Almena, Nuke…

 
Produkcije su se prvi puta izlile s labela Djpro 2006., da bi naredne godine nastao i vlastiti label Moop Up. Zaokružena umjetniča persona jednako lako kao i u studiju lovi pažnju audiofila i sa svojim setovima na tri decka kao i live-actovima u kojima pred očima iz nule nastau novi elementi i neočekivani spojevi.
 
U Hypo centru podršku za pultom pružaju ruke Spartyquea i Oxie, dok ćeš kao posebne goste loviti Wordu (Yin Yang Records, 1605 – Music Theraphy i mTechno Records) i Borga (Audiorevija).

 
Kako bi si upecao karte kao portale do sjajnosti skokni digitalnom hyper-autocestom ovdje. Ranograbilice si možda propustio, no imaš priliku uhvatiti regularke za 75 dlakavih kuna ili pak VIP-uše za 150, a oni koji žive opasno riskiraju na ulazu za stotku. NIje li digitalno kojim slučajem tvoj đir možeš po svoj fizički primjerak ulaznice na tri lokacije:
 
Taboo club (Grgura Ninskog 2), 
Swanky Monkey bar (Ilica 50) i
Kavanica (Varšavska 4)
 
Kada struja stane jurcati kroz žice i Hypo centar utihne selimo se na after u Taboo, pa tko preživi pričat će.
 
Za sve extra detalje, pitanja, mozgalice i linkove osjeti se slobodnim skoknuti na službeni FB eventa:
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2