Skip to main content
  • 28.06.2022.

Delta Sound Industry i Techno u svim nijansama na ušću Neretve

Delta Sound Industry nedavno je otvorio ljetnu sezonu partijanja na ušću Neretve

Piše: 


Kolektiv je proteklih godina stvorio čarobnu atmosferu u Kiteboarding klubu Komin koju su nagradili partijaneri dolaskom iz svih krajeva lijepe naše. Vaše iduće druženje sa DSI je ove subote, 2. srpnja uz Darkart Open Air.


Photo: Studio Idearium

Na partyu gostuju njemački dvojac Tanzanfall i Scepticism iz Dark Art Recordsa, Ertax iz Slavonskog Broda, dok će podršku pružiti rezidenti DSI projekta M.Schuman i Matek. Ulaznica je 60 kn do ponoći, ili 80 kn poslije.

Novi njemački elektronički duo Tanzanfall re-interpretira audiovizualne zvučne pejzaže kasnih 90-ih i kombinira ih s modernim tehnikama produkcije. Ovo stvara sirovu i nostalgičnu, a opet futurističku atmosferu, koja pomiče zvučne i vizualne granice.

Scepticism je nadolazeći producent i DJ sa sjedištem u Kölnu. Počeo je stvarati glazbu 2020. i od tada je poboljšao svoj zvuk koji se fokusira na tvrdi i brzi techno s utjecajima iz raznih drugih žanrova, poput trancea i glazbe 80-ih. Tijekom svojih nastupa uživo nastavlja slijediti svoj eklektičan pristup težem techno zvuku sa samo jednim ciljem: podizanjem razine energije!

Nakon više godina organiziranja i suorganiziranja događaja u Slavonskom Brodu, Ertax odlučuje da treba posvetiti svoju karijeru produkciji i DJ-ingu te privremeno ostavlja organizatorski put sve do godine 2022. gdje ponovno pokreće vlastitu organizaciju Analog Division sa vizijom koja je bazirana više na open air događanja. Kroz duži period upoznavanja za glazbom Ertax se pronašao više u hard techno žanru te i sam kreće eksperimentirati sa svojim načinom produkcije i selekcijom setova za nastupe te potpisuje prve hard techno skladbe za izdavačke kuće izvan Hrvatske. Nedugo nakon promjene načina produkcije i poboljšanja svojih tehnika Ertax osvaja i top 100 hard techno beatport chart ljestvicu sa izdanjem Glitched Horizons i 72. mjestom potpisan za izdavačku kuću Black Drop iz Ukrajine. U tom vremenskom periodu pa sve do danas Ertax je potpisao za ukupno 15 aktualnijih izdavačkih kuća.

FB Event
Darkart Open Air / Komin, Neretva [02.07.22]

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk