Skip to main content
  • 13.05.2019.

Dimensions festival najavio sjajnu posadu party brodova

Kako bi se pozdravili u stilu s tvrđavom Punta Christo, organizatori su priredili nezaboravan lineup party brodova sačinjen od vodećih igrača elektroničke glazbene scene, kao i mladih i inovativnih imena u usponu.

Piše: 


Glazbeno putovanje na valovima održavat će se svaki festivalski dan, na čelu s dugogodišnjim i novim partnerima Dimensionsa poput Tribe Recordsa, The Pickle Factoryja, Make Me, EXIT Recordsa i Hessle Audia.

Opraštajući se od tvrđave Punte Christo, Dimensions će ugostiti niz vrhunskih svjetskih selektora za trosatne zabave na valovima, uključujući Shanti Celeste, Helenu Hauff, DJ Stingrayja, Craig Richardsa, koji će posljednji put isploviti iz festivalske luke na odlične morske tulume. Više o ovogodišnjoj Dimensions floti čitajte ovdje.

Tradicionalni spektakularni koncert otvorenja u povijesnoj pulskoj Areni, u kojoj smo zadnjih godina uživali u imenima poput Grace Jones, Massive Attacka i Kraftwerka, dat će i ove godine uvodni ritam cijelom Dimensions festivalu. Glavni gost otvorenja je američki pjevač i reper Anderson .Paak, koji je nedavno osvojio Grammy za najboljeg rap izvođača u 2018. godini.

U 8. Dimensions festival također nas uvodi vodeća figura techno glazbe, glazbeni inovator i “tehnički čarobnjak” – Jeff Mills, kojem će se na jedinstvenoj pozornici Arene pridružiti jedan od najuzbudljivijih bubnjara prošlog stoljeća – Tony Allen, voditelj Fela Kuti benda, novu dimenziju dimenziju plesne glazbe pokazat će Objekt, a Arenu će do kraja rasplesati publici omiljeni Hunee svojim house i disco izborom. Ulaznice za Dimensions Arenu!

Osmo izdanje Dimensions festivala ove se godine posljednji put održava na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo od 29. kolovoza do 1. rujna.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk