Skip to main content
  • alt
  • 7.01.2015.

Dojam @ G2

Što na tebe ostavlja dojam? Rječnik kaže ovako: “Dojam – doživljaj izazvan neposrednim opažanjem predmeta, prirode ili situacije”, a mi kažemo kreni u Gjuru 2 i idi pa vidi.

 
Embrio novog klubskog projekta dozrijeva ovoga petka iza masivnih Gjurinih šarki. Od 23 nadalje se sparkiraj pred ulaz i sa svakom stepenicom niže glazbeni tsunami udara sve jače. Dok se popneš nazad u stvarnost Sunce će već podobro obasjati asfalt Medvešćaka pa si ponesi sunčane cvike (osim ako ne bude oblačno, ali to moraš pitati Vakulu) i kreni negdje na doručak. Znaš da hrana ima bolji okus nakon dobre fešte.

alt

 
Dozvolite si da na vas dojam utisne dobro raspolozena, glazbom povezana, dobro nabrijana, slabo obrijana kohorta od 4 entuzijasta.
 
Basta (Protokol)
Multinacionalni zagrebački dečko, ljubitelj 8-bit tetovaža, životna želja mu je kupiti Roland TB-303 za po doma.
 
Full Ferry (Drop Dopers)
Osoba/trajekt s imaginarnim boravištem u Manchesteru, ljubitelj dostave hrane, životna želja mu je da Zagreb pleše.
 
DANCElectricPHILIPE (Culture Club Revelin)
Južni čovjek broj 1, ljubitelj sunčanih cvika i terasa, životna želja mu je da ljetna sezona traje bar 9 mjeseci.
 
dBA (Culture Club Revelin)
Južni čovjek broj 2, ljubitelj žena i obrnuto, životna želja mu je ispunjena (za zimske praznike ga pustili u Zagreb) 

alt

 
Stres proglašava kapitulaciju, srca se pune i kantica briga prazni u najrasplesanijem zagrebačkom podzemlju. Stoga dođi nam, opusti se, uživaj i pusti da te zavede kvartet majstora techna, housea i svega onoga na ničijoj zemlji između! 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2