Skip to main content
  • 19.01.2022.

Enter The Void uz techno DJ-icu Nushu ove subote u Močvari

Udruga Enter The Voidu suradnji sa tvrtkom Company Logistic, Choker room-om te klubom Močvara sa ponosom Vam predstavljaju Techno revolution koji ruše temelje u startu početkom nove godine sa dugo očekivanom DJ-icom Nushom.

Piše: 

Event koji se održava u subotu, 22. siječnja u Zagrebu na totalno drugačiji način usprkos svim epidemiološkim mjerama.

Udruga Enter the Void iz Pule je osnovana prvenstveno u svrhu organizacije različitih događanja kako muzičkih tako i scenskih te promociju izvođača. Oni su se potrudili sasvim nešto novo organizirati što i samim Zagrepčanima izaziva potpuno drukčije iskustvo nastalo iz ljubavi prema glazbi.

Unatoč svim mjerama i restrikcijama udruga Enter The Void iz Pule te angažmanom tvrtke Company Logistic koja se bavi kompletnim logističkim dijelom eventa u suradnji sa Choker Rooom-om pod vodstvom Nikoline Štefanac  nama poznate već sa svojim unikatnim chokericama inspiriranim elektroničkom glazbom koje ste mogli pronaći na festivalima : Sonus Festival, Dimensions festival, Outlook festival, te drugim isto tako primjećen od svjetski poznatih imena kao što su sam Paganini, Richie Hawtin, Paula Cazaneve samo su neka od njih. Ove subote imati će te prilike u sklopu eventa ponovo posjetiti štand Choker Room-a te se inspirirati, kupiti i izabrati savršenu Chokericu.

Nusha

Žena na vrhuncu njezine igre je jedinstvena rumunjska umjetnica Nusha, koja je uključena u techno scenu od 2007.godine. Tijekom godina eksperimentirala je i usavršavala svoj glazbeni ukus. Dijeli pozornice s poznatim legendama od najvećih techno festivala diljem svijeta. Ona je iskustvom razvila svoj vlastiti prepoznatljivi zvuk koji kao da nikad ne staje! Njeni setovi su snažni, energični i stajati na mjestu nije opcija. Nakon što uđete na plesni podij, budite spremni za solidarno okruženje u kojem se pozitivne vibracije dijele među raverima. U studiju je jednako strastvena. Nusha stvara svoj vlastiti jedinstveni stil, spajajući minimalističke ritmove s jakim udarcima i dodajući hipnotičke melodije. Redovito se može naći na Autektone, FeChrome i Orange Records, koji se savršeno slažu. Nusha se kreće prema sljedećem poglavlju u svojoj dinamičnoj karijeri, stvarajući pozitivan ritam na plesnim podijima diljem svijeta. Budite spremni osjetiti Nushu!


Veztax

Ako ste već imali zadovoljstvo upoznati se s njegovim uzbudljivim miksevima i umjetničkom produkcijom, onda znate da je Veztax skraćenica za techno u njegovom najdragocjenijem obliku. Sve je počelo još ranih 90-ih, kada se pridružio tada raspucanoj slovenskoj rave sceni. U početku je svoju karijeru započeo kao partijaner, a ubrzo nakon toga postao je promotor zabave i DJ. Dio 90-ih proveo je na tada rastućoj amsterdamskoj techno sceni, gdje je, između ostalih projekata, nizozemskoj publici predstavio svoje dugogodišnje prijatelje, a danas velike svjetske umjetnike Umeka i Valentina Kanzyanija. Kako čvrsto vjeruje da mora postojati određeni stupanj intimnosti među umjetnicima i publikom kako bi se dobro proveo, radije priređuje zabave i nastupa u malim i srednjim prostorima.


Yan Sofierce

Sve je počelo davne 2001. godine inspiriran lokalnim techno partyjima i festivalima, Yan se kasnije zaljubio u teže stilove techna. Nekoliko godina kasnije počeo je djing u lokalnim klubovima i producirati vlastitu glazbu. Sada ga možete vidjeti kao resident DJ-a na jednom od najvećih hardtechno festivala, ECO Festivalu. Godine 2016. Yan je svirao na PET Duo's Hard Education partyju. Uživa u povezivanju s masom i zabavljanju ljudi. Sada objavljuje svoje pjesme za mnoge različite hardtechno izdavačke kuće i planira mnoga buduća izdanja. Poznat je i kao 50% Stereo Kriminalza, projekta sa svojim dobrim prijateljem Fabianom Matosom zvanim MC MATOS, gdje kombiniraju visoko-energetske hardtechno beatove s ludim vokalom, fxom i glasovnim loopingom.

E.T.V. Local support DJ:

Many Ell rezident Udruge E.T.V. i mlada muzička nada sa završenom produkcijskom akademijom.

DJ Neshoo poznati organizator Future Nature festivala.

DJ Kikica Frikica  muzička ikona sa velikim iskustvom koja zajedno sa DJ-em Neshoom vodi emisiju elektroničke glazbe Traktor na radio Rojc-u.

DJ Gaby poznat na hrvatskoj DJ sceni , nastupao sa mnoštvom raznih Dj-eva na brojnim festivalima.

DJ iznenađenja koja će naknadno biti objavljena na službenoj stranici Udruge Enter The Void dolazi sa strane Choker rooma

Ulaznice su ograničene radi epidemioloških mjera te se mogu kupiti putem sustava prodaje www.mojekarte.hr te na ulazu u klub Močvara. Cijena ulaznica za događaj iznosi 200 kn. Posebna ponuda su VIP ulaznice čija cijena iznosi 700 kuna, a informacije i rezervaciju možete dobiti na enterthevoidbooking@gmail.com (VIP ulaznica uključuje kartu za događaj , piće dobrodošlice , te VIP party-em sa neograničenim pićem i hranom.)

Sve detalje i informacije pratite na službenoj FB stranici Enter The Void.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk