Skip to main content
  • 11.08.2020.

Fakat Fajn – Zagrebački Sunset Sessions na obali jarunskog jezera

FAKAT Fajn Sunset Sessions je klupska večer koja ti ovog četvrtka donosi predah od radne svakodnevnice.

Piše: 


Okruženi prirodnom, udaljeni od vrućine gradskog asfalta i tik uz zagrebačko more donose ti dašak ljetovanja u Zagreb. Selektiraju najbolje od disco, funky, minimal i house vibri uz najljepši zagrebački sunset na obali jarunskog jezera. Pleše se na otvorenom uz vrhunski sound system Aquarius kluba čija se ljetnu terasu pretvara u tvoje omiljeno mjesto pod suncem.

Uz rezidente GoriStorya i Kobalia uglavnom nastupa i treća karika za upotpunjenje koncepta te smo do sada mogli čuti i zaplesati uz Dje kao sto su Crothentic, Freez, Stefanic te Yakka.

U četvrtak, 13. kolovoza za pultom su DJ Stefanic i GoriStory, početak u 18h uz najfinije koktele u Zagrebu. Događaj je organiziran u skladu s mjerama koje nalaže Stožer civilne zaštite te je namijenjen broju gostiju koji ne prelazi 99 osoba iako se organizira na otvorenom.

Fakat fajn se inače održava svake srijede, ali ovaj tjedan iznimno u četvrtak zbog najave lošeg vremena

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2