Baner

Frank Kvitta ove subote gost je Depo kluba

Utorak, 13 Ožujak 2018

Prava techno poslastica sprema se ove subote u Depo klubu kada uz zajedničke napore Underground Music i Techno Scream, stiže Frank Kvitta.

Iskusni znalac sa DJ deckovima, frankfurtski meštar hard techna, Frank Kvitta pred zagrebačku publiku stat će ove subote 17. ožujka. Jedinstven, energičan, savitljiv te istodobno zadire u srca publike, pričamo o gospodinu DJ i producentu čiji setovi vode publiku u nedostupne dimenzije.

Glazbena pozadina mu nisu ni Kraftwerk ni Loveparade, svoje obrazovanje stekao je kroz perspektivu plesača i uživatelja na plesnom podiju, gdje se sva čarolija događa. Također je vrlo rano počeo snimati vlasite trake za svoje prijatelje što ga dovodi i do prvih produkcija. Danas ga poznamo kao jednog od najvažnijih protagonista tvrđeg zvuka.Njegovi setovi variraju i uključuju ritmičke techno bass linije, a ujedno pokazuje i svoju respektabilnu širinu čime je stekao i globalnu bazu fanova. Vodi i vlastitu etiketu Frank Kvitta Records, dok je gostovao i na poznatim etiketama kao što su Suara, Pornographic, Phobiq te Advanced (White).

Pojačanje Kvitti su Leon B koji predstavlja boje Underground Musica, te Slicer & Dicer i Willy koji ponosno nose zastavu Techno Screama. Leon Bjažić proteklog je vikenda bio zadužen da otvori naš prvi Facebook live stream, a ko je zvučalo njegovo glazbeno putovanje u nešto više od 90 minuta provjerite u priloženome linku.

Leon B. - osvrt na esencijalne techno trake iz FB Live Streama. Pogledajte snimku!

Do Radničke 27 zasigurno ste se do sada uputili i više puta, dok je ovo esencijalna prilika da ulovite Kvittu na djelu. Upadate u Depo za 60kn do pola sata iza ponoći, a nakon izdvajate 70kn. Unz-unz![Event]

Frank Kvitta ove subote gost je Depo kluba