Skip to main content

Frank Kvitta ove subote gost je Depo kluba

Prava techno poslastica sprema se ove subote u Depo klubu kada uz zajedničke napore Underground Music i Techno Scream, stiže Frank Kvitta.

Piše: 

Iskusni znalac sa DJ deckovima, frankfurtski meštar hard techna, Frank Kvitta pred zagrebačku publiku stat će ove subote 17. ožujka. Jedinstven, energičan, savitljiv te istodobno zadire u srca publike, pričamo o gospodinu DJ i producentu čiji setovi vode publiku u nedostupne dimenzije.

Glazbena pozadina mu nisu ni Kraftwerk ni Loveparade, svoje obrazovanje stekao je kroz perspektivu plesača i uživatelja na plesnom podiju, gdje se sva čarolija događa. Također je vrlo rano počeo snimati vlasite trake za svoje prijatelje što ga dovodi i do prvih produkcija. Danas ga poznamo kao jednog od najvažnijih protagonista tvrđeg zvuka.

Njegovi setovi variraju i uključuju ritmičke techno bass linije, a ujedno pokazuje i svoju respektabilnu širinu čime je stekao i globalnu bazu fanova. Vodi i vlastitu etiketu Frank Kvitta Records, dok je gostovao i na poznatim etiketama kao što su Suara, Pornographic, Phobiq te Advanced (White).

Pojačanje Kvitti su Leon B koji predstavlja boje Underground Musica, te Slicer & Dicer i Willy koji ponosno nose zastavu Techno Screama. Leon Bjažić proteklog je vikenda bio zadužen da otvori naš prvi Facebook live stream, a ko je zvučalo njegovo glazbeno putovanje u nešto više od 90 minuta provjerite u priloženome linku.

Leon B. – osvrt na esencijalne techno trake iz FB Live Streama. Pogledajte snimku!

Do Radničke 27 zasigurno ste se do sada uputili i više puta, dok je ovo esencijalna prilika da ulovite Kvittu na djelu. Upadate u Depo za 60kn do pola sata iza ponoći, a nakon izdvajate 70kn. Unz-unz!

[Event]

dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop