Skip to main content

Future Scope sprema techno tjelovježbu uz Fernandu Martins

Future Scope priređuje još jednu turu techno delicija koje ćete konzumirati u petak, 3. prosinca u klubu Boogaloo, a za njihovo serviranje biti će zadužena Fernanda Martins.

Piše: 


Iza ove brazilske DJ-ice i producentice gotovo da vrišti techno i hard techno pomoću kojih redovno obara sve s nogu na plesnom podiju. Techno smatra jednim od rijetkih žanrova koji joj daje mogućnost izraziti emocije na više različitih načina, što je i vidljivo u njenim setovima koji nisu jednolični, već puni nepredvidljivih i energičnih prijelaza.

 
Kraljica jedinstvene tehnike miksanja svakog puta ostavlja bez daha bilo da se radi o njenom hard-techno nastupu ili čistom techno zvuku (kada nastupa pod aliasom Dot Chandler). Kolaboracije sa svjetski poznatim imenima techno i hard-techno glazbe već su odavno poznate.

FB Event: Fernanda Martins [03.12.2021.]

 
Ni ovaj party neće proći bez strastvenog dvojca Shipe i DJ Jocka koji će ovoga puta biti zaduženi za warm up. Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio stoga ih osigurajte na vrijeme jer vas očekuje prava tjelovježba. Kao uvertira za ovaj party svakako je preporuka 26.11. nastup Mr. DJ Daria.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop