Skip to main content
  • 23.11.2021.

Armin Van Buuren zavrtio himnu Chicago Bullsa na poluvremenu NBA utakmice

Navijači Chicago Bullsa već su se nekoliko puta oduševili kada je Armin van Buuren iznenada uljepšao NBA utakmicu nastupom na poluvremenu. 

Piše: 


I ovaj put se to dogodilo, a nastup je bio poseban po tome što je izveo jednu od njegovih najnovijih pjesama, 'Sirius', koja ima dublje značenje za samu momčad Chicago Bullsa.

Pažljiviji slušatelji Armina van Buurena možda su primijetili da je pjesma prerada istoimene kultne pjesme projekta Alan Parsons, koja je bila himna Chicago Bullsa 90-ih. Snimljena je u suradnji s kanadskim umjetnikom Avira. I upravo to je dovelo do toga da je Armin zavrtio singl uživo tijekom sinoćnje utakmice Chicago Bullsa protiv New York Knicksa u United Centeru.



 
'Sirius', čije je gitarske dijelove ponovno snimio Arminov brat Eller, zauzeo je središnje mjesto u izvedbi, ali to nije bila jedina pjesma koja je nadopunila ovaj show. DJ i producent nominiran za Grammyja također je odsvirao svoj svjetski poznati hit 'Blah Blah Blah' i svoju nedavnu suradnju s The Stickmen Projectom pod nazivom 'No Fun', koji je objavljen na diskografskoj kući Armada Music. Spektakl je uveličao ulazak cheerleadersica.

Sinoć sam se osjećao kao da su mi se ostvarili snovi iz djetinjstva, budući da sam dugogodišnji obožavatelj, a također sam pratio nedavnu Netflixovu seriju o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima”, kaže Armin van Buuren.
 
“Bila mi je velika čast odraditi poseban show na poluvremenu, a još uvijek zujim od nastupa.” 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk