Skip to main content
  • 2.03.2007.

Godišnica Juicy Musica – Winter Music Conference

Treći Juicy Music party dogoditi će se na plaži Nikki u Miamiu. To je mjesto gdje se nalazi ekskluzivni noćni klub "Pearl" u kojem WMC  partiji traju 17 sati i imaju epske razmjere. 24 DJ-a su se složili ma što god industrijski kritičari tvrdili Winter Music Conference će biti najposjećeniji događaj. 

Piše: 

Proširenjem prošlogodišnjeg rasprodanog partya u Opium Gardenu, ovogodišnji događaj koji je primjereno nazvan Juicy Beach će početi u podne i trajati do 5 ujutro, u sva 3 dijela Plaže Nikki i Pearl kompleksa. Sunce, hrana, glazba, bijele pješčane plaže i one famozne ležaljke će dignuti atmosferu dok Robbie Rivera preuzme pult uz Benny Benassia, Gabriel & Dresdena, Judge Jules, Axwell, DJ Skribble,  DJ Dan,  Richard Vission i mnoštvo drugih.

U Miamiu je vrlo važno da ljudi iskuse ljepotu, glazbu i vibru koju mogu osjetiti jedino u ambijentu Nikki plaže. To u kombinaciji sa iznimnim talentima koji sviraju će učiniti ovaj party "događajem života". – poručuje vlasnik Juicy Etikete, Robbie Rivera. Juicy Music predstavlja sam vrh elektroničke glazbene scene a prepoznati ćete ih po kvalitetnom houseu, progressive i electro glazbenim izdanjima.

Ideja producenta / DJ-a Robbie Rivere je da se u Juicy Music ekipu uključe i Antonie Clamaran, Coburn i nadolazeći talenti kao što su Willie Morales, Louie Padilla i Rooster & Peralta. U 2007. nova WMC tradicija je da se sa nadolazećim Juicy Music događajem prošire etikete sa mogućom produkcijom. Evo i svih gostiju koji će svirati na maratonskom partiju:

Robbie Rivera
Benny Bebassi
Gabriel & Dresden
DJ Dan
Antoine Clamaran
Chus & Ceballos
Axwell
Judge Jules
Richard Vission
Donald Glaude
Harry Romero
Mark Knight
Skribble
Tom Stephan
Richard Dinsdale
Kurd Maverick
Rooster & Peralta
Willie Morales
Nick Terranova & Austin Leeds aka Starkillers
Mar T
Brian Cross
Tony Arzadon
DMS12
Louie Padilla

Napisao: Emanuel

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk