Skip to main content

Grčki bog elektronike ARGY u Dubrovniku

Argy je briljira u svemu, od minimala preko housea do techna, s nizom izvrsnih EP-a i ne manje od četiri LP-ja za izdavače kao što su Cocoon, Desolat, Cuttin' Headz, Play It Say It, Crosstown Rebels i Moscow records

Piše: 


Grčki producent s prebivalištem u Londonu, Argy objavljuje glazbu već više od desetljeća, ali ostaje svjež i u fokusu. Ovog petka, 23.09. možete ga poslušati u Revelinu gdje mu se za pultom pridružuju Dancelectric i Kosta Radman.

Još u svojim tinejdžerskim godinama Argy je prvi put shvatio da gaji strast prema estetici. Dizajn zvuka bio je ono što ga je jako inspririralo, te je kao takav odmah krenuo s transformacijom od publike do onog tko razigrava publiku.

Imao sam, i imam, jaku potrebu da izrazim i komuniciram svoju viziju,” kaže, a to je i više nego potkrijepio tijekom godina, i kao producent i kao vješti DJ koji je svirao u proslavljenom Panorama Baru od 20. godine i koji je zadnjih nekoliko godina bio rezident na Ibizi u klubovima kao što su Amnesia, Space, Destino i Pacha.

Argy je surađivao s tako raznolikim umjetnicima kao što su Kerri Chandler i Manuel Göttsching, i sigurno je najmlađi umjetnik koji je uspio okupiti tako velik i raznolik opus na ovoj sceni. Argyjeva rezidencija na Mykonosu, je nešto o čemu se se najviše pričalo na popularnom otoku, zajedno s produženom turnejom diljem Europe, kao i festivalima poput Hideouta i mnogih drugih.

Njegov underground hit iz 2018. 'The Numbers' je podržan od strane širokog spektra DJ-a dovodeći grčkog producenta ponovno na čelo današnje visokokvalitetne scene House glazbe. Nekoliko godina poslije EP "Tataki" za Afterlife ponovno je pokazao da Argy nije slučajnost.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2